Sürekli sarı basın kartı sahibi de olan 72 yaşındaki yazarın kimliği merak konusu oldu. Ahmed Hulusi Akten nerede doğdu? Kaç yaşında? İşte Akten ile ilgili bilgiler...

Asıl adı Ahmet Hulusi Akten dir. (72 yaşında) 21 Ocak 1945'de Cerrahpaşa / İstanbul'da doğdu.Türkçe, Arapça ve İngilizce biliyor. Yeni İstanbul ve Zaman gazetelerinde çalıştı. Yazıları önceleri bu gazetelerde ve Milliyet gazetesinde yayımlandı. Kitaplarında biyografisi yer almadı. Amerika'da Güney Carolina'da yaşadığı tahmin ediliyor.

CECELİ VE İMER EV BULUŞMASINDA TANIŞMIŞ

İlk kitaplarını Hulusi Akten adıyla bastıran Ahmet Hulusi'nin olay yaratacak ev buluşmalarının görüntüleri ise geçen günlerde ortaya çıktı. Mustafa Ceceli ve Selin İmer, kitaplarına ve öğretilerine sıkı sıkıya bağlı oldukları Ahmet Hulusi'nin işte bu ev buluşmalarında tanıştı.

Üstelik bu buluşmalara başlarda ünlü popçunun eşi Sinem Gedik de katılıyordu. İddiaya göre Sinem Gedik daha sonra bu ortamdan koptu. Bu durum da çiftin evliliğine olumsuz yansıdı.

[old_news_related_template title="Ahmet Hulusi'nin ABD'deki müritleriyle çekilen görüntüleri ortaya çıktı" desc="Yeni nesil tasavvufçu olarak bilinen Ahmet Hulusi'nin Amerika'da çekilmiş çok ilginç görüntüleri ortaya çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/hulusiii.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/ahmet-hulusinin-abddeki-muritleriyle-cekilen-goruntuleri-ortaya-cikti/"]