CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, 116 gündür tutuklu bulunan sozcu.com.tr çalışanı Mediha Olgun'u tutuklu bulunduğu Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nde ziyaret etti. Adıgüzel, Olgun'un oğlu Arda Karaca'yı düşündüğünü söyledi.

"İDDİANAMENİN YAZILMASINI İSTEMİYORUM"

Olgun, Adıgüzel'e şunları iletti:" İnsanlar yazdıkları haber için tutuklanırken ben 4 aydır hiç görmediğim, yetki alanımda olmayan, yazmadığım bir haber nedeniyle cezaevindeyim. Elbette yüce yargımızın bir bildiği vardır diye umutla bekliyorum adaletin tecelli edeceği günü. Ben iddianamenin yazılmasını istemiyorum. Böyle bir dosyada olmam haksızlık. İsmimim FETÖ ile aynı cümle içinde anılması haksızlık. Takipsizlik bekliyorum."

"YANLIŞLIĞIN DÜZELTİLMESİNİ İSTİYORUM"

Mediha Olgun gönderdiği mesajda, “Burada ne kadar kaldığım ya da kalacağım değil mesele. Mesele isminin FETÖ ile anılması yanlışlığından dönülmesi. Soruşturma elbette yapılabilir. Yapılsın. Ama sırf uzun süre içeride kaldım ya da kalıyorum diye bir şekilde iddianameye konulmam asıl büyük haksızlık olacaktır. Tahliyemi ve yanlışlığın düzeltilmesini istiyorum. Adalete ve yüce yargımıza inanıyorum" dedi.