Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça'dan sonra Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal da referandumda 'evet' oyu vereceğini açıkladı.


battal-ortaRektör Prof. Dr. Peyami Battal, Nisan ayında yapılması öngörülen referandum için resmi twitter hesabı üzerinde oyunu açıkladı. Yıllarca anayasanın değişmesi gerektiğini söyleyip durduklarını belirten Battal, "Anayasanın değişen kısmına; huzurlu geleceğimiz ve güçlü Türkiye için evet diyorum" paylaşımında bulundu. (DHA)

[old_news_related_template title="Hükümetten Rıdvan Dilmen açıklaması" desc="Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, sosyal medyada eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen tarafından başlatılan referandumda 'evet' kampanyaları hakkında 'Rıdvan bunu kendi içinden geldiği için söylemiştir' yorumunda bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/01/nk-487-3.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/hukumetten-ridvan-dilmen-aciklamasi-1648928/"]