Twitter’da bir video yayınlayan Rıdvan Dilmen, “Vatanımız, ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor, adeta bir İstiklal Savaşı. Güçlü bir Türkiye istiyoruz. Güçlü bir Türkiye için evet ben de varım” dedi. Dilmen, A Milli Takım’ın yıldızı Arda Turan’a seslenerek, “Sevgili Arda sen de var mısın?” diye sordu.

Arda’nın ardından Burak Yılmaz ve Murat Boz da başkanlık sistemini getirecek olan kampanyaya destek oldu. Dilmen'e cevap veren Arda Turan “Rıdvan hocam çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım” diyen Arda, “Burak Yılmaz sen de var mısın kardeşim” ifadelerini kullandı. Arda’nın çağrısına cevap veren Burak Yılmaz da, “Güçlü bir Türkiye için ben de varım” sözleriyle şarkıcı Murat Boz’a seslendi.

ridvan-ortaTWITTER’DA BÜYÜK TARTIŞMA


Rıdvan Dilmen’in başlattığı zincirleme video kampanyası, Twitter’da büyük ses getirdi, tepkiler çığ gibi büyüdü! İlk videoyu çeken Dilmen’in Türkiye Futbol Federasyon başkanlığa göz kırptığı yorumları yazılırken, milli futbolcular Arda Turan ile Burak Yılmaz’a da olumlusu olumsuzu çok sayıda tepki geldi.

cavusoglu-ortaSİYASİLERİN AYAĞINI ÇAVUŞOĞLU AFRİKA'DAN BAŞLATTI


Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da Rıdvan'ın başlattığı kampanyayı siyasi arenaya taşıdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gittiği Afrika'da, twitter hesabından videosunu paylaşan Çavuşoğlu 'evet' pasını Enerji Bakanı Berat Albayrak ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'ye attı.

arfika-orta FOTO:Cumhurbaşkanlığı - Çavuşoğlu, Afrika heyetinde bulunan Bakan Zeybekçi ile Albayrak'a çağrı yaptı.


'EVET'Çİ ÜNLÜLER DE HESAPLARINDAN PAYLAŞIM YAPIYOR

Murat Yıldırım

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni sunucusu Murat Yıldırım, burnunda Türk bayrağı dalgananan bir savaş gemisinin önünde şu sözleri paylaştı: "Biz çok büyük bir ülkeyiz, çok büyük bir aileyiz daha büyük olabilmek çok daha güçlü olabilmek için ben de varım"

murat-yildirim

HAYIRCILAR DA HAREKETE GEÇTİ

Ünlülerden hayır cephesine ilk katılımı ise ünlü sanatçı Meltem Cumbul yaptı. Cumbul kişisel twitter hesabından "Aydınlık bir Türkiye için #HAYIR" yazısını paylaştı.  Ünlü televizyoncu Metin Uca da "3 futbolcunun "evet" tercihe saygı duyalım ama benim tercihim "Mustafa Kemalin Askerleriyiz" diye seslenen milyonlarca FB, GS ve BJK'li" diye yazdı. Cumbul ve Uca'nın yanı sıra onlarca ünlü de yeni anayasa referandumunda 'hayır oyu' vereceklerini açıkladı.