Şampiyonlar Ligi'nde nefes kesen bir final yaşandı, Real Madrid Juventus maçı dün akşam tüm futbol tutkunlarını ekran başına topladı. 5 golün atıldığı R. Madrid Juventus finalinde kupayı kaldıran taraf Real Madrid oldu. Real Madrid Juventus maçının özeti Google üzerinde en çok arananlar arasında kendine yer buldu. Real Madrid Juventus maçının özetini ve gollerini aşağıdaki Real Madrid Juventus maç özeti izle yazısına tıklayarak izleyebilirsiniz.

REAL MADRİD JUVENTUS MAÇ ÖZETİ İZLE

RONALDO ŞOV YAPTI

Şampiyonlar Ligi Finali’nde Juventus ve Real Madrid karşılaştı. Kazanan 4-1’lik skorla bir kez daha Cristiano Ronaldo ve arkadaşları oldu. Galler Ulusal Stadyumu’nda oynanan maçta Real Madrid’in gollerini Ronaldo (20 ve 64), Casemiro (61) ve Asensio (90) kaydederken Juventus’un tek golü 27’de Mandzukic’ten geldi.
Real Madrid, üst üste ikinci son dört sezonda da üçüncü kez kupanın sahibi olurken tarih de yazmayı başardı. 92-93 sezonunda format ve isim değiştirerek UEFA Şampiyonlar Ligi adını alan organizasyonda ilk kez bir takım şampiyonluğunu korumaya başardı. Madridliler toplamda 12. kez kupanın sahibi oldu. Ayrıca Ronaldo, yeni formatta üç farklı finalde gol atmayı başaran ilk oyuncu oldu.
Bu sezon Devler Ligi’nde bütün sezon boyunca yalnızca üç gol yiyen Juventus ise finalde Ronaldo ve arkadaşlarına engel olamadı. 2014-2015 sezonunda Barcelona’ya yenilen Juventus için tarih tekerrür ederken İtalyan temsilcisinde Cuadrado 84’te ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.