Türkiye Eskişehir'de İzlanda'yı ağırlayacak. Rusya'da yapılacak 2018 Dünya Kupas'na katılma yolunda kritik maça çıkacak olan Türkiye A Milli Takımı İzlanda'dan alacağı üç puan ile avantajlı konuma yükselecek. Milli maçı canlı izlemek isteyen vatandaşlar google üzerinde canlı maç izle araması yapmaya başladılar. Heyecanla beklenen Türkiye İzlanda maçının canlı izlenebileceği kanal belli oldu ve aşağıda linkten maçı canlı izleyebilirsiniz. İşte mücadele hakkında tümdetaylar ve Türkiye İzlanda maçı muhtemel 11'ler...

MİLLİ MAÇ HANGİ KANALDAN CANLI İZLENEBİLECEK?

Dünya Kupası Elemeleri I Grubu 9. hafta maçı olan Türkiye İzlanda maçı bu akşam saat 21:45’te başlayacak ve mücadele naklen ve şifresiz olarak TV8 kanalından canlı izlenebilecek. Zorlu mücadele Eskişehir’de oynanacak. Aşağıda paylaştığımız linkten milli maçı canlı olarak internet üzerinden şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

A Milli Takım kalan iki maçını kazanması halinde en kötü ihtimalle grubu ikinci sırada tamamlayarak play-off oynama hakkı elde edecek. Dünya Kupasına Avrupa'dan ev sahibi olan Rusya dışında 13 takım yer alacak. 13 takımın 9'u, grup aşamalarını lider olarak tamamlayan takımlar olacak.

TÜRKİYE İZLANDA MAÇI CANLI İZLE!

Gruplarını ikinci sırada tamamlayan 9 takım ise topladıkları puanlara göre kendi aralarında sıralanacak. Bu 9 takım arasında en son sırada yer alan, yani ‘en kötü ikinci' takım play-off oynayamayacak. Geri kalan 8 takım ise play-off oynama hakkı elde edecek. İki ayaklı play-off eşleşmelerini kazanan dört takım, Dünya Kupası finallerine katılmaya hak kazanacak.

[old_news_related_template title="TV8 CANLI İZLE: Milli maç TV8 canlı yayını! (Türkiye İzlanda maçı) İnternet üzerinden TV8 izle! Dünya Kupası Avrupa Elemeleri" desc="TV8 canlı izleme yolları günün en çok merak edilen konuları arasında. TV8 kanalından canlı yayınlanacak Türkiye İzlanda maçı tüm ülkeyi ekran karşısına kilitleyecek. Sadece ülkemizde değil yurtdışında yaşayan vaytandaşlar da internet üzerinden TV8 nasıl izlenir araştırıyor. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubunda milliler kritk maçtan üç puan alarak avantajlı konuma gelmek istiyor. İşte TV8 izleme linki ve mücadele hakkında tüm detaylar..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/tv8-canli-izle-turkiye-izlanda-maci-canli-yayin-tv8.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gunun-icinden/tv8-canli-izle-milli-mac-tv8-canli-yayini-turkiye-izlanda-maci-internet-uzerinden-tv8-izle-dunya-kupasi-avrupa-elemeleri-2039661/"]

Türkiye tarihi maç için geri sayıma başladı. 2018 Dünya Kupası'na katılmak isteyen Milli Takımımız, I Grubu'ndaki 9. maçında Eskişehir'de grup ikincisi İzlanda'yı konuk ediyor.  Zorlu maç öncesi 14 puanda olan Millilerimiz, rakibini mağlup etmesi durumunda son maçlar öncesi rakibini geçecek ve ilk iki sırada yer alacak. Heyecan ile maç saatini bekleyenler milli maçı yukarıdaki linkten canlı izleyebilirler.



I GRUBU PUAN DURUMU

Türkiye’nin de bulunduğu I grubunun puan durumu son maçlar yaklaşırken büyük önem taşıyor. İşte Türkiye’nin I grubundaki sıralaması…

1- Hırvatistan: 16

2- İzlanda: 16

3- TÜRKİYE: 14

4- Ukrayna: 14

5- Finlandiya: 7

6- Kosova: 1



ARDA İZLANDA MAÇINDA FORMA GİYERSE...

Arda Turan, İzlanda ile oynanacak 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 9. maçında forma giymesi halinde A Milli Futbol Takımı’nda 100. müsabakasına çıkacak.

A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu’ndaki 9. maçında, yarın İzlanda ile saat 21.45'te Eskişehir Yeni Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Bu maç İspanya'nın Barcelona takımında mücadele eden milli futbolcu Arda Turan için özel bir anlam da taşıyacak.

Yıldız futbolcu, İzlanda müsabakasında Teknik Direktör Mircea Lucescu'nun görev vermesi halinde 100. maçına çıkacak.

arda_turan-milli-mac-canli-izle

19 YAŞINDA İLK MAÇ

Arda Turan, ay-yıldızlı formayı ilk olarak Galatasaray'da forma giydiği dönemde 16 Ağustos 2006 yılında Lüksemburg ile deplasmanda oynanan özel maçta sırtına geçirdi.

Turan, ilk 11'de forma giydiği dönemde 19 yaşındaydı. Başarılı futbolcu, geride kalan 99 karşılaşmada rakip fileleri 17 kez havalandırırdı. Arda Turan, ilk golünü de 25 Mayıs 2008 yılında Uruguay ile oynanan özel müsabakada kaydetti.

turkiye-izlanda-maci-canli-izle

TÜRKİYE İZLANDA MAÇI İÇİN HAZIRLIKLAR TAMAM

Eskişehir Yeni Stadyumu'nda Teknik Direktör Mircea Lucescu yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleşen antrenman, koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik çalışmasıyla sona erdi.

Eskişehir Yeni Stadyumu’nda Teknik Direktör Mircea Lucescu yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleşen antrenman, koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik çalışmasıyla sona erdi.



11. TÜRKİYE İZLANDA MAÇI


Ay-yıldızlılar, İzlanda ile bugüne kadar 10 müsabakada karşı karşıya geldi. Bu maçlarda milliler, 2 galibiyet alırken, İzlanda ise 6 kez sahadan galip ayrıldı. 2 maçta ise kazanan çıkmadı. Geride kalan 10 maçta Milli Takım, rakip fileleri 10 kez havalandırırken, 18 gole kalesini kapatamadı.



Eskişehir Yeni Stadı’nda üçüncü milli maç

Milli Takım, İzlanda maçını oynayacağı Eskişehir Yeni Stadı’nda üçüncü maçına çıkacak. Milliler, buradaki ilk sınavını Moldova ile oynanan özel maçta çıktı. Ay-yıldızlılar, bu maçtan 3-1 galip ayrıldı. A Milli Futbol Takımı, Eskişehir Yeni Stadı’ndaki ikinci maçında Hırvatistan'ı 1-0 mağlup etti.

turkiye-izlanda-canli-mac-izle

Düdük Szymon Marciniak'ta

Maçı Polonya Futbol Federasyonu’ndan Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak’ın yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tomasz Musial olacak.

Türkiye İzlanda maçı TV8 kanalından canlı olarak izlanabilecek. Milli maç saat 21.45'te Eskişehir'de oynanacak.

TÜRKİYE’NİN GALİBİYETTEN BAŞKA ŞANSI YOK!


Türkiye bu akşam İzlanda'yı ağırlıyor Milli Takım, İzlanda'yı yenmekten başka bir şey düşünmüyor. Türkiye İzlanda maçı saat kaçta başlayacak sorusu ise tüm futbol izleyicileri tarafından merak ediliyor. Türkiye'nin İzlanda'yı mağlup etmesi halinde son maçlar öncesi ilk 2 sırada yer alacak Milli Takımımız, kazanamaması durumunda şansını mucizelere bırakacak. Peki Türkiye İzlanda maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?


Türkiye İzlanda maçı öncesi büyük heyecan yaşanıyor. 2018 Dünya Kupası’nda mutlaka yer almak isteyen A Milli Futbol Takımımızın bu akşam İzlanda’yı yenmekten başka çaresi yok. 14 puanla 2. sıradaki 16 puanlı İzlanda’nın 2 puan gerisinde yer alan Millilerimiz, bu maçı kazanması durumunda ilk 2 sırada yer alacak ve son maçta Finlandiya’yı da yenmesi durumunda adını Dünya Kupası’na yazdıracak.

A Milli Takım kalan iki maçını kazanması halinde en kötü ihtimalle grubu ikinci sırada tamamlayarak play-off oynama hakkı elde edecek. Dünya Kupasına Avrupa'dan ev sahibi olan Rusya dışında 13 takım yer alacak. 13 takımın 9'u, grup aşamalarını lider olarak tamamlayan takımlar olacak. Gruplarını ikinci sırada tamamlayan 9 takım ise topladıkları puanlara göre kendi aralarında sıralanacak. Bu 9 takım arasında en son sırada yer alan, yani ‘en kötü ikinci' takım play-off oynayamayacak. Geri kalan 8 takım ise play-off oynama hakkı elde edecek. İki ayaklı play-off eşleşmelerini kazanan dört takım, Dünya Kupası finallerine katılmaya hak kazanacak.