Geçtiğimiz hafta İstanbul'da Bahçeşehir Üniversitesi'nde konuşurken 'Hareketin lideri Devlet Bahçeli' sloganı atan bir genç, Oğan'ın konuşma yaptığı kürsüyü devirmişti. MHP lideri Devlet Bahçeli bu durumla ilgili çok tartışılan 'Ülkücü başladığı işi yarım bırakmaz' açıklaması yapmıştı.

SİNAN OĞAN: ARACIMIN TEKERLEKLERİ BIÇAKLANDI


Sinan Oğan, bugün de Twitter adresinden yaptığı açıklamada aracının tekerlerinin bıçaklandığını duyurdu.  Sinan Oğan açıklamasında "Dünkü toplantımızı basmaya gelip aldığımız tedbirleri görüp eylemi yapamayanlar, resmi arabamızın tekerlerinden ne istediniz bre gafiller..." ifadelerini kullandı.

[old_news_related_template title="Sinan Oğan: Gelin ortaya bir sandık koyalım" desc="Sinan Oğan MHP'den ihraç edilmesine ilişkin, 'MHP'den içinde doğup büyüdüğümüz ikinci defa ihraç edilme haberini aldık. Bizi ikinci defa partimizden ihraç edenlere bir çift sözüm var; hodri meydan gelin ortaya bir sandık koyalım. Sinan Oğan tek, hepiniz bir. Delegelerin oyuna sunalım. Bakalım delegeler kimin ihraçından yana olacak. Kimin partiyi şaha kaldırıp iktidara yürümesinden yana olacak' dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/03/resimid_3185543.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/sinan-ogan-bizi-ikinci-defa-partimizden-ihrac-edenlere-hodri-meydan-gelin-ortaya-bir-sandik-koyalim-1726885/"]