AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım'ı Ak Saray'da kabul ediyor. Resmi programlarda olmayan görüşme Ankara kulislerini de hareketlendirdi.

gorusmeGörüşmenin gündeminde; bir süredir Meclis koridorlarında dillendirilen 'kabine değişikliğinin' olduğu sanılıyor. Başbakan Binali Yıldırım'ın görüşme sonrası açıklama yapacağı bildirildi.

'KABİNE DEĞİŞECEK'


Reuters'a konuşan hükümete yakın bir kaynak, "Dünden itibaren kabine revizyonuyla ilgili hareketli bir trafik yaşanıyor. Sanırım bugün, Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın başka programlarının olmaması da kabinedeki olası değişikliğe işaret" dedi. Başka bir kaynak ise, "Yıldırım, Cumhurbaşkanı ile görüşmesi sonrasında kuvvetle kabinenin yeni şekliyle ilgili açıklama yapacak" değerlendirmesinde bulundu.

[old_news_related_template title="'Ali Babacan kabineye dönecek' iddiası" desc="Ekonomiden sorumlu eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın hükümete geri döneceği iddia ediliyor. Dünya Gazetesi'nin haberine göre kulislerde bu hafta kabine revizyonu yapılması bekleniyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/07/babah2.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/son-dakika-kulisleri-sallayan-iddia-1937895/"]