AKP'deki istifa operasyonunda şimdiye kadar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti.  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise hafta sonunda istifasını açıklayacağını duyurdu.

istifa


BALIKESİR DE PAZARTESİ İSTİFA EDİYOR


6 kişilik listede geriye bir tek Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur kalmıştı. Uğur için beklenen açıklama az önce geldi. AKP cephesinden yapılan açıklamada; Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un da pazartesi günü istifasını sunacağı belirtildi.

[old_news_related_template title="Melih Gökçek'in yerine gelmesi beklenen başkan 'bıyık' bıraktı..." desc="Hükümette başlayan bıyık bırakma modasına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı geçen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de katıldı. Geçtiğimiz aya kadar bıyıksız olan Tiryaki, Melih Gökçek’in koltuğunun boşalacağının gündeme gelmesinin ardından bıyık bıraktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/kecioren-487.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/melih-gokcekin-yerine-gelmesi-beklenen-baskan-biyik-birakti-2060870/"]