Motosiklet tutkunlarının yakından tandığı bir isim, motosiklet uzmanı Barkın Bayoğlu,  15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışında motosikletiyle yaptığı kazada hayatını kaybetti. Bayoğlu'nun, bir otomobilden  inip ters istikametteki yola atlayan Buğra Erdem adlı yayaya çarpmasıyla meydana gelen kazada yaya olay yerinde, Bayoğlu ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

barkin-orta


02.00 SIRALARINDA ÖNÜNE YAYA FIRLADI


Edinilen bilgiye göre kaza Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçiş istikametinde meydana geldi. Bayoğlu, 02.00 sıralarında köprüyü geçip Beşiktaş ayrımına girdiği sırada, ters istikamette duran otomobilden inip önüne atlayan yayaya çarptı. Buğra Erdem adlı yaya olay yerinde hayatını kaybetti.Barkın Bayoğlu, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Ağır yaralanan 42 yaşındaki motosiklet tutkunu ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı hayatını kaybetti.  Haberi alan Bayoğlu'nun arkadaşları hastaneye akın etti.

 Ünlü motosikletçi Bayoğlu'nun çarptığı kişinin ise emlak danışmanı ve broker Buğra Erdem olduğu öğrenildi. Erdem'in cansız bedeni morga kaldırıldı. Ünlü motosikletçi Bayoğlu'nun çarptığı kişinin ise emlak danışmanı ve broker Buğra Erdem olduğu öğrenildi. Erdem'in cansız bedeni morga kaldırıldı.

YARIN ÇENGELKÖY'DE TOPRAĞA VERİLECEK


Bayoğlu'nun yarın Çengelköy Mezarlığı içerisindeki Kerem Aydınlar Camii'nde kikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Çengelköy Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

 

2016'DA DA KAZA GEÇİRMİŞ UCUZ ATLATMIŞTI


Barkın Bayoğu, 31 Ağustos 2016 tarihinde de Şile yolunda arkadaşı Fuat Domaniç ile birlikte kaza geçirmişti. Bir anlık dalgınlıkla birlikte saatte yaklaşık 160 kilometre hızla ilerlerken çarpışan ikili, yere düştükten sonra metrelerce sürünerek taklalar atmışlardı. Barkın Bayoğlu kazaya ilişkin görüntüleri ve açıklamalarını da esprili diliyle anlatmıştı.