Antalya milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin sosyal medyada birbiri ardına iddialar ortaya atılıyor.

Önce Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Deniz Baykal'ın "beyin ölümünün gerçekleştiğini", Spor sunucusu Emre Tilev de öldüğünü ileri sürdü.

sevilay

İddialar üzerine CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel açıklama yaptı.

Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıkamada “Doktorların son açıklamasından bu yana sağlık durumunda bir değişiklik yok” dedi.

ozgur

a

[old_news_related_template title="Deniz Baykal için son dakika açıklaması: Bilinci kapalı, solunum desteği sağlanıyor" desc="CHP eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal üçüncü operasyonu geçirdi. Baykal'ın kafatasındaki basınç artışına müdahale edildi. CHP'nin doktor vekillerinden Metin Lütfi Baydar, Baykal'a yapılan son müdahaleye ilişkin açıklama yaptı. Baydar, cilt altı kanamasının kafatasına basınç yapmaması için ameliyathane ortamında operasyon gerçekleştirildiğini söyledi.Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin akşam saatlerinde son dakika açıklaması geldi. Ankara Üniversite rektörü Erkan İbiş 'Olayın başından beri hayati tehlikesi vardı. Kanama ve ödem üstü düzeyde seyrediyor. Kendisine solunum desteği sağlanıyor' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/basliksiz-1-143.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/baykalda-3-kez-ameliyat-oldu-2053119/"]