Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik yürütülen soruşturmalar ve açılan davalar sebebiyle yurtdışına kaçan ve haklarında yakalama kararı olan isimlerden eski milli futbolcu ve eski milletvekili FETÖ’cü Hakan Şükür'ün  "ABD'de cafe-restorant açtı" haberlerinin ardından Doğan TV Washington Temsilcisi Serdar Cebe bir araştırma yaparak önemli bilgilere ulaştı.

Cebe, kafenin oldukça lüks bir cadde olan University Avenue caddesinde kurulduğunu belirtti.

Cebe, 'Tat's Bakery Cafe' adlı mekanın aslında Hakan Şükür'e ait olmadığını, eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın ağabeyi Ahmet Sait Kavurmacı'ya ait olduğunu açıkladı. Cebe, Hakan Şükür'ün ise kafenin hisse sahiplerinden biri olduğunu söyledi.

[old_news_related_template title="FETÖ'cü Hakan Şükür California'da köfteci açtı" desc="15 Temmuz darbe girişiminden önce ortadan kaybolan AKP eski Milletvekili Hakan Şükür’ün, Amerika California’da Tuts adlı bir kafe açtığı ortaya çıktı. “Terör örgütü üyeliği” suçlamasıyla Türkiye’deki mallarına el konulan Hakan Şükür’ün masa masa dolaşıp müşterilerine yemekleri beğenip beğenmediklerini sorduğu öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/hakan-sukur.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/fetocu-hakan-sukur-californiada-kofteci-acti-2048652/"]

Cebe, "Bölgeden topladığım bilgiler sonrası işin boyutunun daha farklı olduğunu gördüm. Kafenin sahibi Ahmet Sait Kavurmacı... Ahmet Sait Kavurmacı kimdir? İstanbul Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın ağabeyi... Uzun süredir burada, yani Kaliforniya'da yaşıyor ve şirket de onun üzerine açılıyor" dedi.