Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifa edeceği iddiaları gündemden düşmezken, Gökçek’in yerine gelecek isimler de konuşulmaya başlandı.

 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Abdülkadir Selvi, CNN Türk canlı yayınında konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Selvi, Melih Gökçek'in yerine, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin gelebileceğini açıkladı.

[old_news_related_template title="Melih Gökçek için son dakika bomba iddia: İlk defa istifa edeceği tarih verildi" desc="Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le ilgili bir son dakika haberi daha geldi. İddiaya göre  Gökçek'in 10 Kasım'da gövde gösterisi yaparak görevi bırakmayı planlıyor. Gökçek'in 'Erdoğan'la son bir kez görüşmem lazım' diye ısrarcı olduğu belirtiliyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/melih-gokcek-iha-487-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/melih-gokcek-icin-son-dakika-bomba-iddia-ilk-defa-istifa-edecegi-tarih-verildi-2056166/"]

"CHP'YE ADAY ÇIKARMAYACAK, MHP AKP'Yİ DESTEKLEYECEK" İDDİASI

Öte yandan, Hürriyet Gazetesi Ankara Haber Koordinatörü Deniz Gürel'in kulislerden aktardığına göre ise CHP aday çıkarmayı düşünmezken, MHP'nin AKP'yi destekleyeceğini öne sürdü.