KIRIKKALE'nin Sanayi Mahallesi'nde, evlerinin bahçesine açılan 7 metrelik kuyuya düşen 3 yaşındaki Eymen Ömer Dozkaya, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle kurtarıldı.
Olay, Kırıkkale'nin Sanayi Mahallesi, 1267'nci Sokakta oturan Dozkaya ailesinin yaşadığı evin bahçesinde meydana geldi. Minik Eymen Ömer Dozkaya oynarken, ailesinin evlerinin bahçesine açtığı ve üzeri kapatılmayan, içinde su bulunmayan 7 metrelik kuyuya düştü. Bir süre sonra çocukları Eymen Ömer'i bahçede göremeyen aile, kuyudaki çocuklarını görünce durumu hemen itfaiye ve 112'ye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Kırıkkale Belediyesi'ne bağlı itfaiye kurtarma ekibi, merdiven ve halat yardımı ile kuyuya indi.
Minik Eymen Ömer, yapılan 1 saatlik titiz bir çalışma sonucu kuyudan çıkarılarak kurtarıldı. İtfaiye kurtarma ekibi, Eymen Ömer'i olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerine teslim etti. Sedyeye alınarak hastaneye kaldırılan Eymen Ömer'in sağlık durumumun iyi olduğu öğrenildi. Eymen Ömer'in ailesi, itfaiye ekiplerine teşekkür ederek çocuklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar.

DHA