CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın kurucusu olduğu Ak Parti'nin yeniden genel başkanı olmasının ardından, Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığı binasının çatısına rabia işareti verirken çekilen ı konuldu.
Ak Parti İl Başkanlığı'nın çatısında yer alan Recep Tayyip Erdoğan'ın ı Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından indirilip, yerine partinin Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ı konulmuştu. Ahmet Davutoğlu'nun istifasının ardından partinin yeni Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın ı partinin binasının üzerindeki yerini aldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın anayasa değişikliği ile kurucusu olduğu partisinin yeniden Genel Başkanı olması ile birlikte Binali Yıldırım'ın ı kaldırılarak yerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rabia işareti verirken çekilen ı konuldu.
Ahmet Davutoğlu ve Binali Yıldırım'ın selam verirken çekilen ları çatıdaki çelik konstrüksiyondan yapılan panoya konulurken, panoda ise 'Kocaeli Hazır Hedef 2023' yazısı yer almıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise 'rabia' lı pozu konulurken, panoda ise 'Hedef 2023. Kutlu Yürüyüşe Devam' yazısının yer alması dikkat çekti.

DHA