AKSARAY'da uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen şebekeye yönelik havadan helikopter destekli yapılan operasyonda 42 kişi gözaltına alındı.
Aksaray Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şubesi  ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen şebekeye yönelik, yaptığı teknik ve fiziki takibin ardından bugün operasyon düzenlendi. Havadan helikopter destekli yaklaşık 200 polisin katıldığı  ve daha önceden belirlenen adreslere yapılan baskında, aralarında kadınların da bulunduğu 42 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında 8 kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.
Adreslerde yapılan arama ise 2 kuru sıkı tabanca  380.9 gram kubar esrar, 618.6 gram eroin, 3.57 gram bonzai maddesi, 395.72 gram afyon sakızı, 170.65 gram metaafetamin, 37 uyuşturucu hap, 5 hassas terazi, suçtan elde edildiği düşünülen 8 bin 475  lira ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.


 

DHA