AFYONKARAHİSAR'da 33 yaşındaki Aliye Sert, eşi ve ikiz çocuklarının Anneler Günü hediyesiyle uçtu. Özel pilot eşliğinde paramotora binen Aliye Sert, yaklaşık yarım saat kent turu attı.
Afyonkarahisar'daki bir özel anaokulunda satranç öğretmeni Aliye Sert, eşi Murat Sert ve 5 yaşındaki ikizleri Eren ile Enes'ten ilginç Anneler Günü hediyesi aldı. Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren Gökyüzü Hava Uçuşları ve Doğa Sporları Kulübü'nden paramotor uçuşu hediye edilen Aliye Sert, yaklaşık yarım saatlik uçuş yaptı. Özel pilot eşliğinde paramotorla havalanan Aliye Sert, havadan kenti seyretme imkanı buldu. Uçuş sırasında çocukları ve eşi tarafından hazırlanan 'Anneler günümüz kutlu olsun' yazılı dövizi açan Aliye Sert, uçuş sırasında bardak da kahve içti.
Aliye Sert, uçuş sonrası tüm annelere böyle bir hediye almalarını diledi. Sert, 'Eşim ve çocuklarım bana 'Anneler Günü'nde seni havalara uçuracağız' demişlerdi, gerçekten de öyle oldu. Çok mutluyum böyle bir hediye aldığım için. İkizlerime ve eşime bu hediyelerinden dolayı çok teşekkür ederim' dedi.
Anne Sert, ikizleri Eren ile Enes'in uyku saatleri olduğu için de kendisini seyretmeye gelemediklerini söyledi.

DHA