'AVRUPA'NIN KARA YÜZÜ BİR DAHA ORTAYA ÇIKTI'
Maliye Bakanı Naci Ağbal, Tekirdağ Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Bakan Ağbal'ı, hükümetin teşvik amacıyla ticari araçlara getirdiği Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetinden faydalanan taksiciler, araçlarıyla karşıladı. Bakan Ağbal'a, çiçek verip teşekkür eden taksiciler, hatıra ı çektirdi.
Bakan Ağbal, buradaki konuşmasında Türkiye'nin üzerinde oyunlar oynanmak istendiğini belirterek, "Görüyoruz ki artık herkes kartlarını açık etti. Bugün Avrupa Türkiye ile artık açık bir tavır takındı. Avrupa, 'ben Türkiye'deki anayasa oylamasında bütün gücümü kullanacağım ve bu değişikliğin önünde engele olacağım' diyor. Sizin Türkiye'nin içindeki anayasa değişikliğiyle ne işiniz var. Türkiye üzerinde bir oyun ve hesap güdüyorlar. Ama Allah'ın izniyle, milletimizin desteğiyle bu oyunu hep beraber bozacağız. Arkadaşlarımızın Avrupa'da yaşayan vatandaşlara gidip anayasa değişikliğini anlatmasını istemiyorlar. Ama PKK'lıların sözcüleri oldu mu bütün salonları, mikrofonları, ekranları açıyorlar. Avrupa'nın o kara yüzü bir daha ortaya çıktı. Avrupa’nın Türkiye'ye beslediği bu düşmanlık bu anayasa değişikliğiyle bir kez daha görüldü" dedi.
TEKİRDAĞ'A İKİNCİ ÜNİVERSİTE SÖZÜ
Maliye Bakanı Naci Ağbal daha sonra Ak Parti Tekirdağ il binasına geçerek burada Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Metin Akgün, İl başkanı Cüneyt Yüksel ve partililerle bir araya geldi. Bakan Ağbal, Tekirdağ'a ikinci üniversite sözü vererek, "Tekirdağ'a Balkan Teknik Üniversitesi kurulmasını arzu ediyorum. Bunun için Ankara'ya döndüğümde gerekli girişimleri başlatacağım" dedi.

DHA