BORÇKA'DA KILIÇDAROĞLU VE BAYKAL'I ELEŞTİRDİ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, helikopterle geldiği Borçka'da yaptığı konuşmada ülkeyi bölmeye ve parçalamaya çalışanlardan tek tek hesap soracaklarını söyledi, terör örgütlerine  'Topunuz gelin. Bize Borçka yeter' dedi.Türkiye güçlü olsun diye MHP ile ortak bir Anayasa adımı attıklarını ifade eden Bakan Soylu, şunları söyledi:
'MHP ve Devlet Bahçeli' ile uzlaştık. Bahçeli'ye teşekkür ediyorum. Kılıçdaroğlu kiminle uzlaştı PKK, HDP, FETÖ, Almanya, Hollanda ve Cumhurbaşkanımızın kafasına silah dayayan ın yer aldığı İsviçre ile uzlaştı. Memleketin beka meselesi varken, bizim evlatlarımız terörün belini kırmak üzereyken onlar 'hayır' diyor.  Bu millet bunun hesabını Kılıçdaroğlu'na bu dünyada da, öteki dünyada da soracaktır.'
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın, başkanlıktan nasıl gittiğini Kılıçdaroğlu ve Baykal'a anlatmaya hazır olduğunu yine tekrarlayan Soylu, 'Bu tezgah nasıl kuruldu bizde ayan beyan hazır. Mahkemeye gönderdik. Mahkemeye sabretmiyorsanız gelin şimdi size bunu gösterelim' dedi.
Baykal'ın 'Hayır çıkarsa düşmanın denize döküldüğü günkü gibi sevineceğim' dediğini hatırlatan Soylu,  'Böyle bir şey var mı Kaç yaşındasın Baykal, kaç yaşına gelmişsin Ayarın kaçmış senin, ayarın. Ayıptır.  Biz ne yaptık size Nedir bu kin, öfke)' diye konuştu.

DHA