TOKAT'ta bedensel engelli 25 yaşındaki Eser Elibol, 10 yıldır odasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın larını biriktirirken, onunla görüşmenin hayalini kuruyor.
Kent merkezinde oturan Şenali-Belgüzar Elibol çiftinin 2 çocuğundan küçüğü Eser Elibol, 'Serebral palsi' hastası olarak dünyaya geldi. Yürüme, kollarını hareket ettirme ve konuşma zorluğu çeken Elibol, kent merkezinde ilköğretim ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Gazi Osman Paşa Üniversitesi, Tokat Meslek Yüksek Okulu, İşletme bölümünü bitirdi. Babası işçi emeklisi ve işsiz olan Elibol, zamanının çoğunu evinde annesi Belgüzar ile birlikte geçiriyor. 15 yaşından itibaren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı büyük bir sevgi besleyen Elibol, o tarihten itibaren odasında  larını biriktirmeye başladı. Erdoğan'ın çeşitli dönemlere ait larını oda duvarına asan Elibol, kendisiyle görüşebilmenin hayalini kuruyor. 
'ONU GÖRMEK İSTİYORUM'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı zaman zaman rüyasında gördüğünü söyleyen Eser Elibol, şöyle dedi:
'Şu ana kadar en büyük arzum Sayın Cumhurbaşkanımızla 5-10 dakika olsun görüşmek. Bunu yıllardır istiyorum. İki kere Ankara'ya gittim ama görüşmek nasip olmadı. Ama ben inanıyorum Cumhurbaşkanım bana beş on dakikasını ayıracak, isterse bugün bile yola çıkmaya razıyım. Ben onun hayranıyım, bu anlatılmaz. Bambaşka bir şey.'
Anne Belgüzar Elibol ise, oğlunun her fırsatta bu isteğini dile getirdiğini belirterek, 'Eser engelli ama benim gözümde öyle değil. Bütün engellileri de kendi evladımı da engelli olarak görmüyorum. Bizleri de artık engelli olarak görmesinler. Benim oğlumun hayali Cumhurbaşkanımızla görüşmek. Bu hayalinin gerçekleşmesini istiyorum artık. Bu istek son birkaç senedir devam ediyordu. Bugünlerde de daha çok arttı. Bir ay içerisinde sürekli 'Anne Cumhurbaşkanımızı rüyamda gördüm, beni dinliyordu' diyor. Umarım bu isteği gerçekleşir' diye konuştu.

DHA