BURDUR'da Engelliler Haftası dolayısıyla engelliler bir günlüğüne polis oldu. Üniforma giyen engelliler, ekip araçlarıyla şehir turu atıp, trafik ve asayiş ekipleriyle denetim yaptı.
Burdur Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi'nin 15 öğrencisi, Merkez Müdürü Yaşar Yüksel, öğretmenleri ve aileleriyle birlikte Burdur Emniyet Müdürü Saim Akpınar'ı makamında ziyaret etti. Akpınar, öğrencilerle bir süre sohbet etti ve çeşitli hediyeler verdi.
10-16 Mayıs tarihlerinin Engelliler Haftası olarak kutlandığını söyleyen Emniyet Müdürü Saim Akpınar, 'Amacımız kurumlarımızın bu insanların farkına varması. Hayatlarını kolaylaştırmak için herkesin yapabileceği bir şeyler var. Bu amaçla Emniyet Müdürlüğü olarak bu öğrencilerimize polis kıyafetlerini giydirdik. Çocukken herkes polis, asker olmak ister. Üniformalarını giydiler. Göreve hazırlar. Burdur asayişi bugün bu kardeşlerimizden sorulacak' dedi.
Trafik, çevik kuvvet ve asayiş polisi üniforması giyen öğrenciler ekip araçlarına binerek şehir turu attı, trafik ve asayiş ekipleriyle birlikte denetim yaptı.

DHA