UŞAK Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Pediatri Bölümü'nde tedavi gören çocuklar, 'Bir Gülücük İçin Gönüllü Ol' projesi kapsamında moral depoladı.
Uşak Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Uşak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği koordinasyonunda 'Bir Gülücük İçin Gönüllü Ol' sloganıyla bir proje hayata geçirdi. Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerinden Tuğçe Çakın ve Hüseyin Gezici, proje kapsamında palyaço kıyafetleri giyip, Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Pediatri Bölümü'nde tedavi gören çocuklarla, çalan birbirinden güzel şarkılar eşliğinde oyunlar oynayıp, yüz boyama etkinliği gerçekleştirdi. Proje hakkında bilgi veren Tuğçe Çakın, 'Pediatri Bölümü'nde tedavisi devam eden çocuklar için streslerinin azaltılması, onlara moral vermek, tedavilerinden arta kalan zamanlarını değerlendirmek, bir an olsun hastane ortamını unutturmak amacıyla bu projemizi gerçekleştirdik' dedi.
Etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uşak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzman Doktor Yalçın Atlı ise, 'Bizim işimiz çocuklarımızın sağlığını korumak, onları mutlu ve motive ederek geleceğe umutla bakmalarını sağlamak. Tedavi gören çocuklarımızı güldüren öğrencilerimize, hastane yönetimine ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu tür projelerin her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz' diye konuştu.
Etkinlikte palyaçolarla eğlenen ve yüzlerini boyayan çocukların yüzlerindeki mutluluk dikkati çekti.

DHA