KARS 1'inci Süper Amatör Küme play-off grubunda Sarıkamış Belediyespor ile karşılaşacak olan Kars36 spor, maç öncesi Harakani Türbesi’ni ziyaret ederek dua etti.
Kulüp başkanı, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar Kur'an-ı Kerim okunduktan sonra din görevlisi İshat İşçi dua etti. .
Doğu’nun sınır kenti Serhat Kars’ın profesyonel ligde temsilcisinin olmaması kentteki futbol aşkını daha da perçinleştirdi. Amatör Lig’de top koşturan Kars36 sporda hedef bu yıl BAL ligine seneye de 3'üncü lige çıkmak. Bugün Kars'ın Sarıkamış ilçesinin Belediyesporla saat 14.00'de Kafkas Üniversitesi Abamüslim Stadı’nda karşı karşıya gelecek olan Kars36 Spor taraftarı, Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, antrenör ve teknik heyetle birlikte havalimanına giderek İstanbul'dan gelen Harbiler36 taraftarlarını karşıladı.
Kent merkezinde sporcularla birlikte bir süre slogan atarak yürüyen kalabalık Evliya Camii Külliyesi’ndeki Harakani Türbesi’ne gitti. Burada toplanan kulüp başkanı, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar dua etti. Kur’an-ı Kerim okunduktan sonra din görevlisi İshat İşçi, 'Final maçına çıkacak olan Karsspor’un hem taraftarına hem yönetimine ve sahada oynayacak olan futbolcularına güç, kuvvet ihsan eyle yarabbi. Yarabbi attıkları gol olsun yarabbi. Bunu istiyoruz senden yarabbi. Bu final maçını başarıyla sonuçlandırmalarını bizlere nasip eyle yarabbi. Bizlere muzafferiyetler nasip eyle yarabbi' diye dua okudu. Futbolcular ve taraftarlar da bu duaya 'amin' dedi.
Duanın ardından Karsspor flamasıyla Kars Kalesi önünde hatıra ları çektiren grup Atatürk, Halitpaşa, Kazımpaşa ve Faikbey Caddesi’nden yürüyerek Faikbey ve Atatürk Caddeleri kavağındaki at heykeli önünde toplandı. Grup burada da sloganlar atıp takımlarını destekledi.
Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız burada yaptığı açıklamada maçı kazanmak için hazır olduklarını ve mutlaka bu maçı kazanıp Bal Ligi’ne ardından da 3. Lig’e çıkacaklarını söyledi.

DHA