İZMİR'in Urla İlçesi'nde, otomobilini tamir için götürdüğü işyerinde çalışan E.Ç. (31) tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürülen 18 yaşındaki Tolga Telek'in vurulma anının güvenlik kamarası görüntüleri ortaya çıktı.
Olay, 8 Mayıs'ta Urla Sanayi Sitesi'nde bulunan bir tamirhanede meydana geldi. Tolga Telek bozulan aracını sanayi sitesindeki tamirhaneye götürdü. Otomobilini teslim alan Telek, bir süre sonra tekrar tamirhaneye geldi. Aracının tamir edilmediğini öne süren Telek işyeri sahibi G.H. (57) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine araya giren işyeri çalışanı E.Ç., pompalı tüfekle Telek'e ateş etti. Telek ağır yaralanırken, E.Ç., hızla olay yerinden kaçtı.
Durumun bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Telek'in öldüğü belirlendi. Savcının incelemesinin ardından Tolga Telek'in cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Kurumu Morgu'na gönderildi. Olaydan sonra çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, cinayet şüphelisi E.Ç.'yi Gaziemir İlçesi'nde yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.Ç., tutuklandı.
Tolga Telek'in vurulma anı ise yandaki işyerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi. Görüntülerde E.Ç.'nin Telek'i pompalı tüfekle vurması ve olay yerinden kaçması yer aldı.

 

 

 

DHA