ADANA'nın Ceyhan İlçesi'nde camiden çıkarak evine giden 81 yaşındaki Sebahattin Ayeş, 3 kişinin saldırısına uğradı. 'Sen bizim ailemize laf etmişsin, seni öldüreceğiz' diyen saldırganlar tarafından dövülen Ayeş'in 2 kolu kırıldı, sol gözünde morluk oluştu.
Olay, 23 Nisan'da Ulus Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde meydana geldi. Yatsı namazını kıldıktan sonra evine dönmek için yolca çıkan 5 çocuk babası Sebahattin Ayeş, iddiaya göre gece karanlığında 3 gencin saldırısına uğradı. Dövülen ve yere düşünce 2 kolu kırılan Ayeş, götürüldüğü hastanede tedavisi yapılıp taburcu edildi. Osmaniye'deki çocuklarının yanına giden Sabahattin Ayeş, saldırganlardan şikayetçi oldu. Polis güvenlik kameralarından tespit ettiği 18- 20 yaşlarındaki şüphelileri aramaya başladı.
'AİLEMİZE LAF ETMİŞSİN' DEYİP VURMUŞ
Saldırganların cezalarını çekmesini istediğini belirten Sebahattin Ayeş şunları söyledi:
'Camiden çıkıp eve giderken bir kişi arkamdan vurdu. Yere düştüm, 'Sen bizim ailemize laf etmişsin, seni öldüreceğim' dedi. Saldırgan 18- 19 yaşlarında ve yanında da 2 erkek daha vardı, onlar bana vurmadı. Havanın karanlık olmasından dolayı yüzlerini  göremedim. Hastane yakın olduğu için yürüyerek gittim. Tedavim yapıldı, 2 kolumda kırık olduğu için alçıya alındı. Beni  döverek tehditte bulunan saldırganlardan şikayetçiyim.'

 

DHA