Sultangazi İsmetpaşa Mahallesinde Afgan uyruklu kişiler  ile mahalle sakinleri arasında başlayan ve Ramazan Şahin adlı bir Türk gencinin ölümüyle sonuçlanan olayların ardından bugünkü cenaze töreni sırasında da gerginlik yaşandı. Çevik kuvvet polisin Toma ve zırhlı araçlarla önlem aldığı cenazeye haberciler alınmadı. Akşemsettin Camii'nde cenaze hazırlıkları sürerken bir grup genç sokakta yürüyen ve Afganistanlı olduğu belirtilen 2 kişiye sopalarla saldırdı. Polis kısa sürede kavgaya müdahale etti. Kalabalık bu kez tepkisini basın mensuplarına yönlendirdi.

Ramazan Şahin adlı genç dün çıkan olaylarda bıçaklanarak öldürüldü. Ramazan Şahin adlı genç dün çıkan olaylarda bıçaklanarak öldürüldü.


ESNAF KEPENK KAPATTI

Yaşamını yitiren Ramazan Şahin'in cenazesi Akşemsettin Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenazesinin ardından Yayla Mezarlığı'nda toprağa verildi. Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı cenaze sırasında kalabalık sokağa taştı. Bölgedeki dükkanlar kepenk kapattı. Polisin tedbir aldığı bölgedeki kalabalık ara sokaklara dağıldı.