Ankara’da çek-senet mafyasına yönelik Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, aralarında Galatasaray ve Fenerbahçe gibi takımlarda da forma giymiş olan eski milli futbolcu Tanju Çolak’ın da bulunduğu 32 kişi gözaltına alınmıştı.

tanju8801

İstanbul’da gözaltına alınan Çolak, bir süre önce Ankara’ya getirilmişti. Çolak ve beraberindeki 7 kişi Ankara Emniyet Müdürlüğünde alınan ifadelerinin ardından Ankara Adliyesine getirildi.

Ankara'da çek senet mafyasına yönelik operasyonda eski milli futbolcu Tanju Çolak'ın da aralarında bulunduğu 28 kişi gözaltına alınmıştı. Ankara'da çek senet mafyasına yönelik operasyonda eski milli futbolcu Tanju Çolak'ın da aralarında bulunduğu 28 kişi gözaltına alınmıştı.


Savcılık sorgusu biten Çolak'ın da aralarında bulunduğu 6 kişi, tutuklanmaları istemiyle 3 kişi ise adli kontrol istemiyle mahkemeye sevk edildi. Çolak'ın bazı alacaklarını tahsil etmek için çete üyeleriyle anlaştığı iddia ediliyor.
tanju8803

İstanbul'da gözaltına alınan ve cumartesi günü Ankara'ya getirilen Tanju Çolak, son olarak Ankara'ya geçtiğimiz Salı günkü AKP grup toplantısına katılmak için gitmişti.

FOTO:SÖZCÜ FOTO:SÖZCÜ


AKP Samsun milletvekilleriyle aynı sıralara oturan Çolak, Adalet Bakan Bekir Bozdağ'ın hemen arkasında görüntülenmişti.