Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısına katılmak üzere geldiği Belediye Toplantı Salonu'nun girişinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

AKP'li Belediye Başkanı Edip Uğur, "İstifa ile ilgili bir açıklama yapacak mısınız?" sorusuna, 'Açıklama var efendim, Pazartesi günü saat 17.00'de açıklama yapacağız, kararımızı açıklayacağız. O zaman basın, kamuoyu kararımızı öğrenmiş olacak" dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Edip Uğur'un, pazartesi günü istifasını açıklayacağı yönündeki haberleri yalanlamış, istifa etmeyecek söylentilerine neden olmuştu.

[old_news_related_template title="İstifa eden Recep Altepe: Hazırlıksız yakalandım" desc="Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından istifası istenen ve geçen pazartesi günü beklenen açıklamayı yapıp Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrılan Recep Altepe, 'Hazırlıksız yakalandım. Evimi yaptırmak için yıktırmıştım. Hizmet sürem dolunca yeni evime taşınacaktım. Şimdi öyle olmadı. Tatil dönüşü kiraya taşınacağım.' dedi. Altepe, kendisini istifaya sürekleyen süreçle ilgili yorum yapmayacağını, bu konuda bilgisinin olmadığını da söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/recep-altepe-dha-48.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/istifa-eden-recep-altepe-hazirliksiz-yakalandim-2062792/"]