Üniversite öğrencisi Melisa Sağlam (21), geçen çarşamba günü bir AVM'ye gitmek için minibüse bindi. Şort giyen Melisa Sağlam'ın yanına gelen Ercan Kızılateş. adlı bir yolcu “Bu ne biçim kıyafet. Ramazanda böyle giyinilir mi? Böyle giyinmeye utanmıyor musun?” diye bağırmaya başladı. Ercak K., ineceği esnada, “Ahlaksız, o…” diyerek Sağlam'ın çenesine yumruk attı.

Kamuoyundaki tepkiler nedeniyle gözaltına alınan ancak daha sonra serbest bırakılan Kızılateş'in saldırı görüntülerine Birgün gazetesi ulaştı. Kızılateş ifadesinde gerçekleştirdiği saldırıyı tahrik oldum diye savundu. 'Kadınların bu şekilde giyinmesi insanın nefsini tahrik ediyor' diyen Kızılateş bu ifadelerinin ardından bir de Sağlam'dan şikayetçi olduğunu belirtmişti.

[old_news_related_template title="Genç kıza şort giydi diye yumruklu saldırı" desc="İstanbul’da ikinci Ayşegül Terzi olayı yaşandı. Terzi, geçtiğimiz yıl Çekmeköy’de bindiği otobüste şort giydi diye tekmeli saldırıya uğramıştı. Bu kez olay Pendik’te yaşandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/06/02melisa1-20cm.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/genc-kiza-sort-giydi-diye-yumruklu-saldiri-1902009/"]