İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haller Müdürlüğü'nde gece amiri olarak çalışan Ömer A.'ın, dün akşam saatlerinde sosyal medya üzerinde yaptığı iğrenç paylaşımlar yüzünden büyük tepkiler gelmeye başladı.

Gelen tepkiler üzerine belediyede amirlik yapan Ömer A. facebook paylaşımını sildi. Paylaşım silinmeden önceki yorumlar da en az paylaşım kadar tepki topladı.

Vatandaşlar bu kişinin hesabına girip tepkilerini sürdürmek isterken facebook hesaplarına ulaşılamadığı görüldü.

Ömer A.'ın yoğun tepkiler üzerine sosyal medya hesaplarını kapattığı anlaşıldı.

16 Nisan'da yapılacak halk oylamasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "17 Nisan günü savaşı kazanınca, bunların karıları ve kızları ganimet olarak ‘evet’çilere helaldir" demişti

[old_news_related_template title="İBB yöneticisinden ahlaksız paylaşım" desc="İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haller Müdürlüğü gece amiri Ömer Akbayrak'ın facebook'daki iğrenç paylaşımına tepki kısa zamanda çığ gibi büyüdü. 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda '17 Nisan günü savaşı kazanınca, bunların karıları ve kızları ganimet olarak ‘evet’çilere helaldir' diyen belediye çalışanı için halk belediye tepki telefonları açmaya başladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/04/39248edajndanibb3249.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/ibb-yoneticisinden-ahlaksiz-paylasim-1791348/"]

Skandal paylaşımın ardından Ömer Akbayrak'ın açığa alındığı, olayla ilgili müfettiş görevlendirildiği öğrenildi. İBB'den yapılan yazılı açıklamada, "İBB Memuru Ömer A. Facebook paylaşımı nedeniyle açığa alınarak hakkında soruşturma açılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.