19 Mayıs'ta düğmesine basılan Sözcü'ye yönelik algı operasyonunda bugün tarih gün geldi. Sözcü duruşmasının ilk davası Çağlayan Adliyesi'nde görülüyor. SÖZCÜ gazetesi okurlarından sosyal medyada destek çığ gibi büyümeye başladı. 'Gökmen Ulu' kısa sürede TT listesine girerken gerek okurlar gerek siyasiler sosyal medyadan destek mesajları gönderdi.

CHP'li vekil Barış YARKADAŞ, Twitter'da yaptığı paylaşımda SÖZCÜ muhabiri Gökmen Ulu için 'sessiz protesto' gerçekleştirdiklerini duyrdu ve fotoğraflarını paylaştı. CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel ise 'Gökmen Ulu’nun yanındayız. Duruşma başladı. Hakim bey iddianameyi kısaca okuyacak ve savunmaları alacak. Sözcü ve Gökmen onurumuzdur. ' dedi.

[old_news_related_template title="Sözcü davasında ilk duruşma... Adalet istiyoruz!" desc="19 Mayıs'ta düğmesine basılan Sözcü'ye yönelik algı operasyonunda tarihi gün geldi çattı. Gerçekler bugün aydınlanacak. Sözcü Davası'nın ilk duruşması Çağlayan'daki İstanbul Adliye Sarayı'nda yapılıyor. Sadece Türkiye'nin değil, dünyanın gözü de bu davada… Haksız yere sanık yapılan Sözcü bu süreçten yüzünün akıyla çıkacak. Adalet umarız yerini bulacak. Davanın ilk duruşması saat 11:45'te başladı. Şu anda arkadaşımız Gökmen Ulu basın ve hukuk tarihine geçecek bir konuşmaya imza atıyor..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/11/adalet-487.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/sozcu-davasinda-ilk-durusma-adalet-istiyoruz-2079897/"]

İşte SÖZCÜ Gazetesi ve haksız yere tutuklu olan arkadaşımız Gökmen Ulu için gelen destek mesajları: