Çıktığı ilk günden beri Atatürk'ün izinde, demokrasiden ödün vermeden yayın yapan SÖZCÜ Gazetesi her dönemde susturulmak istendi… Son olarak FETÖ'cü çamuru atıldı. Yetmedi, bir de operasyon yapıldı… SÖZCÜ'nün sahibi Burak Akbay hakkında yakalama kararı çıkarıldı. İzmir muhabirimiz Gökmen Ulu haber yüzünden hapse atıldı. Taraflı bilirkişi raporu ve kripto FETÖ'cülerin ifadelerine dayanılarak dava açıldı.
Davanın ikinci celsesi dün İstanbul Adliye Sarayı'nda yapıldı. Tutuklu arkadaşımız Gökmen Ulu hakkında tahliye kararı çıktı. Ancak Sözcü Gazetesi Sahibi Burak Akbay hakkında verilen "yakalama kararı" kaldırılmadı.

Kripto FETÖ'cü Fehmi Koru'nun nerede olduğu bilinmiyor... Kripto FETÖ'cü Fehmi Koru'nun nerede olduğu bilinmiyor...

KRİPTO FETÖ'CÜ FEHMİ KORU NEREDE?


37. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmanın dünkü bölümünde aralarında kripto FETÖ'cü Fehmi Koru'nun da bulunduğu tanıklar dinlenecekti. Ancak yalanlarıyla, Sözcü'ye yönelik soruşturmanın ve "FETÖ'cülük" gibi iğrenç bir suçlamanın temel dayanağını oluşturan kripto FETÖ'cü Fehmi Koru, duruşmaya gelmedi. Sözcü'nün sahibi Burak Akbay'a 'Gülen evlerinde yetişti' iftirasını atan ve hakkında zorla getirilme kararı bulunan Koru, duruşmaya SEBGİS sistemi ile bağlanarak bile katılmadı.

FEHMİ KORU KAÇTI!


Yani arkadaşımız Gökmen Ulu'nun 174 gündür cezaevinde tutulmasına neden olan, tamamı Atatürkçü, vatansever ve demokrat yüzlerce Sözcü çalışanına 'FETÖ'cü' suçlaması yapan, Sözcü'nün sahibine 'Gülen evlerinde yetişti' iftirasını atan Koru'nun duruşmaya katılmaması kafalarda soru işaretlerine neden oldu.  Mahkeme, Fehmi Koru hakkında yeniden zorla getirme kararı çıkardı.
Savcının 1 numaralı tanığı olmasına rağmen, 'rezil olurum' bahanesiyle Çağlayan Adliyesi'ne gelemeyen Koru'nun şu an nerede olduğu bilinmiyor.