Survivor'a dokunulmazlık heyecanı! TV8'in her bölümü heyecan fırtınası estiren yarışma programı Survivor'ın 11. bölümü dün akşam TV8'de seyircisi ile buluştu. Survivor son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler yine çok zor bir parkurda galibiyet mücadelesi verdiler.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?


Kaybedildiği takdirde iki ismin eleme potasına çıktığı dokunulmazlık oyunu için her iki takım da elinden geleni yaptı. Zor bir parkurda amansız bir mücadelenin verildiği oyunu Ünlüler takımı kazandı.

BERNA GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Survivor'da dokunulmazlık oyunu oynanırken Pınar ve Berna eşleşti. Oyunu kaybeden Berna, gözyaşlarına hakim olamayarak ağlamaya başladı. Berna'yı arkadaşları teselli etti.

 

ELEME ADAYI KİMLER?


Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler iki kişinin ismini yazmak için konseyde buluştular. Konseyde en çok ismi yazılan Denisa olurken bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Volkan, Erdi'nin ismini verdi.

 

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?


Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyununda Gönüllüler takımını yenen Ünlüler takımı haftayı rahat geçirecek. Gönüllüler takımından bir kişi ise elenme riskiyle karşı karşıya. Fakat bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Volkan, Gönüllüler takımından elenme gibi bir durumla karşı karşıya kalmaktan kurtuldu.

 

SEDAT HUZURSUZ


Adada gruplaşmanın başlamasından rahatsız olan Çılgın Sedat, isyan noktasına geldi. Fatih le dertleşen Sedat "Daha iki hafta oldu, adada dönen oyunların haddi hesabı yok. Bu oyunlara son vereceğim çünkü burama kadar geldi." diyerek karşı atağa geçtiğini açıkladı.