Trabzonspor evinde ağır bir darbe alarak Akhisarspor'a 5 farklı yenildi. Haberimizde bulunan linkten Trabzonspor Akhisarspor maç özeti ve gollerini izleyebilirsiniz. Trabzonspor taraftarları yönetimi ve Ersun Yanal'ı istifaya çağırdı. Hubocan’ın sol bekte beklentilerin altında kalması, Teleset Mobilya Akhisarspor’un her atağının tehlikeli olmasını sağladı. Süper lig maç öetleri ve Trabzonspor Akhisarspor maç özeti ve gollerini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

üper Lig’in 8. haftasında Trabzonspor, seyircisi önünde Teleset Mobilya Akhisarspor’a 6-1 gibi tarihi bir sonuçla mağlup oldu. Galibiyet hasreti dört maça çıkan Tranbzonspor’da taraftarlar, takımı protesto etti. Şok bir sonuca imza atan Teleset Mobilya Akhisarspor, ligdeki ilk deplasman galibiyetini aldı.

TRABZONSPOR AKHİSAR SPOR MAÇ ÖZETİ İZLE!

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Trabzonspor, sahasında peş peşe şaşırtan skorlar almaya devam ediyor. Medical Park Stadı’nda oynadığı son maçta Aytemiz Alanyaspor karşısında 3-0 öne geçip 4-3 kaybeden Trabzonspor, taraftarına bir şok daha yaşattı. Üç haftadır süren galibiyet hasretini Teleset Mobilya Akhisarspor maçında son vermek isteyen Trabzonspor, sahadan tarihi bir yenilgi ile ayrıldı.

SÜPER LİG MAÇ ÖZETLERİ

Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında maça ilk 11´de başlayan Trabzonspor´un 32 yaşındaki forvet oyuncusu Burak Yılmaz, bordo mavili forma ile 100´üncü maçına çıktı. Trabzonspor´a ilk olarak 2009-10 sezonunun devre arasında transfer olan ve iki dönemde kulüpte 4´üncü sezonunu geçiren Burak Yılmaz, oldukça etkisiz kaldığı Teleset Mobilya Akhisarspor maçından önce bordo-mavili forma ile çıktığı 99 karşılaşmada 65 gol kaydetmişti.



11. RANDEVU

Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor ile Teleset Mobilya Akhisarspor oynayacakları maçla birlikte 11. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanan 10 maçta bordo-mavililerin 3, yeşil-siyahlıların ise 4 galibiyeti bulunuyor. Akhisarspor'un bordo-mavililer karşı üstünlüğü bulunuyor. Ligde aralarında oynanan 10 maçta konuk ekip 4 kez Trabzon'u mağlup etti. Bordo-mavililerin ise 3 galibiyeti bulunuyor. 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Ege temsilcisi 15 gol atarken, Trabzonspor ise 13 gol kaydetti.Trabzon’da oynanan maçlarda ise bordo-mavililer rakibi karşısında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Attığı 10 gole karşılık ise kalesinde 8 gol gördü.