Dünya Şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu’nun babası ve tüm Türkiye’nin motosiklet şovlarıyla yakından tanıdığı ‘Tek Teker’ lakaplı Arif Razgatlıoğlu ve arkadaşı Ülkü Özcan, geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Tek Teker Arif kimdir, nereli, kaç yaşında gibi soruların yanıtları haberimizde. İşte Arif Razgatlıoğlu hakkında merak edilenler...

TEK TEKER ARİF KİMDİR? (ARİF RAZGATLIOĞLU)

1962 yılında Adapazarı'nda doğdu.

İlk ve Orta Eğitimini Adapazarı'nda tamamladı. Askere gidinceye kadar sanayide fibergılas kaporta bakalit kalfası olarak çalıştı. Askerlik dönüşü 5 yıl kafe işletmeciliği yaptı. 1990 yılında 6 silindirli CBX Honda motosikleti ile 1 haftalık tatil için Alanya'ya geldi.

1990 yılının yaz aylarında Alanya'ya yerleşti. İlk olarak motosiklet üzerine kiralama iş yeri kurdu. Ardından (GAME CITY) Atari bilgisayarlı eğlence merkezi ve 4 yıl kadar da bir mekan çalıştırdı.

[old_news_related_template title="Son dakika haberi... 'Tek teker Arif' ile kız arkadaşı kazada öldü" desc="'Tek Teker Arif' olarak tanınan motosiklet şovmeni 59 yaşındaki Arif Razgatlıoğlu ile yanındaki kız arkadaşı 20 yaşındaki Ülkü Özcan, Antalya'nın Gazipaşa İlçesi'nde kaza geçirdi. Tali yoldan gelen kamyonete çarpan motosikletteki Razgatlıoğlu ile Özcan yaşamını yitirdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/11/tekteker.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/son-dakika-haberi-tek-teker-arif-ile-kiz-arkadasi-kazada-oldu-2093512/"]
Daha sonraları ise 2.El Motosiklet, Aksesuar ve kiralama faaliyetlerini sürdürdü.Arif Razgatlıoğlu, milli motosiklet sporcusu Toprak Razgatlıoğlu’nun da babası.