Önceki akşam kadın milletvekillerinin kavgasında yere düşen Pavey, kol ve bacağındaki protez olmadan TBMM’ye geldi. Tekerlekli sandalye ile komisyon sıraları bölümünde oy pusulası ve zarfını alan Pavey, CHP’li vekillerin desteğiyle kabine girdi.

FOTO: ZEKERİYA ALBAYRAK FOTO: ZEKERİYA ALBAYRAK


Sandalye divanın önündeki bölümden geçmeyince Pavey vekillerin desteğiyle kalktı, sandalye de havaya kaldırılarak bu bölümden çıkartıldı. Pavey oyunu verirken Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka da geldi. CHP’li vekiller oy kupasının önünde alkışlarla Pavey’e destek verip, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

BAHÇELİ'DEN PAVEY'E GEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Kurul'a tekerlekli sandalyeyle gelen CHP İstanbul Milletvekili Şafak Payev'e geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bahçeli, Pavey'in yanına giderek 'Geçmiş olsun efendim nasılsınız iyimisiniz' dedi.

FOTO: ZEKERİYA ALBAYRAK FOTO: ZEKERİYA ALBAYRAK


BAHÇELİ-TÜRKEŞ AYAKÜSTÜ KONUŞTU

Oyunu kullanan MHP Lideri Devlet Bahçeli yerine geçerken Genel Kurulun orta bölümünde Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ile karşılaştı. Bahçeli, Türkeş ve bazı MHP’li milletvekilleri ayaküstü kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

FOTO: ZEKERİYA ALBAYRAK FOTO: ZEKERİYA ALBAYRAK


MİT TIRLARI SOHBETİ

MİT tırları davasından müebbet hapis istemiyle yargılanan CHP’li Enis Berberoğlu ile yine MİT tırları açıklamasıyla uzun süre tartışılan Başbakan Yardımcısı Türkeş bir araya geldi. CHP’li Muharrem İnce, “Bu iki kişinin ortak özelliği MİT tırları konusunda yaptıkları açıklamalar” ifadesini kullandı.

FOTO: ZEKERİYA ALBAYRAK FOTO: ZEKERİYA ALBAYRAK


ENÇ’LE HATIRA FOTOĞRAFI

Kadınların kavgasında darbe alan AKP Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, tekerlekli sandalye ile oyunu kullandıktan sonra AKP’li vekillerin ilgisiyle karşılaştı. Aralarında Enerji Bakanı Berat Albayrak, İçişeri Bakanı Süleyman Soylu’nun da olduğu bazı AKP’li vekiller Enç ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTO: ZEKERİYA ALBAYRAK FOTO: ZEKERİYA ALBAYRAK


KÜTÜPHANE KAHVE GİBİ

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Başkanvekili Bahçekapılı’ya kütüphane ile ilgili şikayetini iletti. Yerinden söz alan Tanal, “Kütüphane kahve gibi kullanılıyor. Çay içiliyor, sohbet ediliyor, iş takibi yapılıyor. Benim gibi gazete, dergi okumak isteyen milletvekilleri rahatsız oluyor. TBMM Başkanlığı’ndan buradaki gürültüyü önlemesini istiyoruz” dedi.