Başakşehir Hoffenheim maçı TRT 1 kanalından canlı izlenebilecek. Geçen yılki performansından uzak kalan Medipol Başakşehir evinde Hoffenheim ile mücadele edecek. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler ile TRT 1 canlı yayın ekranını paylaşıyoruz. Saat 21.00’da başlayacak mücadele 3. İstanbul Fatih Terim Stadı'nda oynanacak. İşte Başakşehir Hoffenheim maçı canlı izleme linki ve TRT 1 canlı yayını…

UEFA Avrupa Ligi heyecanı TRT 1 kanalında yaşanacak. Başakşehir Hoffenheim maçını canlı izlemek isteyen sporseverler TRT 1 web tv yayınına nasıl ulaşacaklarını merak ediiyor. Nefes kesecek mücadele TRT 1 HD canlı yayını ile internet üzerinden de izlenebilecek.

TRT 1 İNTERNETTEN NASIL İZLENİR?

UEFA Avrupa Ligi maçlarının tamamını yayınlamasa da bir kısmını yayınlayan TRT kanalları internetten nasıl izlenir merak ediliyor. Bu gece oynanacak Atiker Konyaspor Salzburg maçını canlı yayınlayacak olan TRT 1 kanalını web tv üzerinden HD olarak izleyebilirsiniz. TRT canlı izleme linki haberimizde.

Medipol Başakşehir Hoffenheim maçı bugün saat 21.00'de başlayacak. 3. İstanbul Fatih Terim Stadı'nda Avusturya Futbol Federasyonundan Harald Lechner'in düdük çalacağı karşıaşma TRT 1 ve Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak ekrana gelecek. Başakşehir Hoffenheim maçı TRT 1 kanalından canlı izlenebilecek.

TRT 1 CANLI İZLE!

Konyaspor evinde Salzburg ile mücadele edecek.Atiker Konyaspor Salzburg maçı maçı TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.


trt-1-canli-izle-hd-trt-canli-yayin-izle-konyaspor-maci


TRT 1 YAYIN AKIŞI

07:45Yeşil Deniz

10:151'de Bugün

10:25Beni Böyle Sev

12:50Halit Yerebakan'la Doktor Geldi

14:351'de Bugün

14:45Bir Yastıkta Kocayalım

16:351'de Bugün

16:45Hakkını Helal Et



18:55Hava Durumu

19:00Ana Haber

19:55Doğrusu Ne?

20:00Vurdu Gol Oldu

20:55UEFA Avrupa Ligi Grup Karş. "İstanbul Başakşehir-Hoffenheim"

21:45Devre Arası

22:00UEFA Avrupa Ligi Grup Karş. "İstanbul Başakşehir-Hoffenheim"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Hoffenheim ile benzer bir takım olduklarını belirterek, “Grupta tekrar varlığımızı hissettirmek için, yarın ilk galibiyetimizi almak istiyoruz” dedi. Ligi daha çok önemsiyor eleştirilerine katılmadığını söyleyen Avcı, “23 tane oyuncum var. Bununla ilgili bir süre şey söylenebilir. Yarınki maça 17 ya da 18 kişi çıkma ihtimalim var. Hoffenheim maçında Kerim'in performansı iyiydi. Bu oyuncular ulusal takımların oyuncular” diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Medipol Başakşehir’in, Almanya’nın Hoffenheim takımıyla İstanbul’da oynayacağı maçı Avusturya Futbol Federasyonu’nda Harald Lechner yönetecek.

MUHTEMEL 11’LER

BAŞAKŞEHİR:  Mert Günok, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Gökhan İnler, İrfan Can, Mossoro, Tunay Torun, Kerim Frei, Adebayor

HOFFENHEİM: Baumann, Schulz, Posch, Hübner, Kaderabek, Geiger, Amiri, Kerem Demirbay, Kevin Vogt, Mark Uth, Wagner



EMRE OYNAMAYACAK

Avrupa Ligi temsilcilerimizden Başakşehir bu akşam Hoffenheim’la karşılaşacak. Alman ekibi Hoffenheim karşısında galibiyet arayacak Başakşehir’in maç öncesi parolası galibiyet. Beşiktaş Hoffenheim maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanal üzerinden naklen yayınlanacak sorusu merak ediliyor. İşte Başakşehir Hoffenheim maçı hakkında merak edilenler…


Medipol Mega Üniversite Hastanesi’nde MR’ları çekilen oyunculardan Mahmut Tekdemir, Hoffenheim ve Evkur Yeni Malatyaspor ile yapacağı müsabakalarda yer alamayacak. Kaptan Emre Belözoğlu da Avrupa maçında yer alamayacak ve sağlık ekibi tarafından Malatya maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Ayrıca sakatlıkları sonrası takıma dönüş adaptasyon çalışmaları yapan Egemen Korkmaz ve Aurelien Chedjou ise takımdan ayrı fizyoterapist ve kondisyoner eşliğinde çalıştı.

Öte yandan Sağlık ve Atletik Performans ekipleri tarafından takıma son iki sezondur her müsabaka sonrası uygulanan toparlanma ölçümleri ve sakatlık riski analizleri dün de Akhisarspor maçında oynayan oyunculara uygulandı. Yapılan ölçümler sonucunda risk belirlenen oyuncularla ilgili gerekli tedbirler alındı.