İnternet üzerinden TV8 nasıl canlı izlenir sorusu google üzerinde en çok araştırılan konular arasına girdi. Dünya Kupası’na katılamayan Türkiye A Milli Futbol Takımı bu akşam Romanya ile mücadele edecek. Romanya Türkiye maçı TV8 kanalından şifresiz ve canlı olarak izlenebilecek. İnternetten TV8 izleme yolları haberimizde. Milli maç saat 21.15'te başlayacak. Euro 2020 hazırlıklarına Finlandiya Türkiye maçı ile başlıyoruz. İşte maçı izlenebiceği TV8 canlı yayını...

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın 9 Kasım Perşembe günü Romanya ile deplasmanda oynayacağı özel müsabakayı Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Tiago Bruno Lopes Martins yönetecek. Romanya’nın Cluj şehrindeki Dr. Constantin Radulescu Stadyumu’nda saat 21.15’te başlayacak müsabakada Martins’in yardımcılıklarını Ricardo Jorge Ferreira Santos ve Luis Andre Ferreira Pinto Campos yapacak. Bugün saat 21.15'de başlayacak mücadele TV8'den canlı izlenebilecek. Aşağıda paylaştığımız linkten Romanya Türkiye maçını canlı izleyebilirsiniz.

ROMANYA TÜRKİYE MAÇI TV8 CANLI İZLE!

Hazırlık maçında bu akşam deplasmanda Romanya ile karşılaşacak Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın, rakibiyle geçmişte yaptığı maçlardaki sadece 5 kez yüzü güldü. İki ülke ekibi, şu ana dek 25 maç yaparken, bunlardan 13'ünü Romanya kazanaırken, 7 maç beraberlikle sonuçlandı. Romanya'nın Cluj kentindeki Dr. Constantin Radulescu Stadı'nda oynanacak Romanya Türkiye maçı TSİ 21.15'te başlayacak. Romanya Türkiye maçı TV8 kanalından canlı izlenebilecek.



İLK 11'LER


ROMANYA: Pantilimon, Tosca, Grigore, Chiriches, Sapunaru, Stanciu, Pintilii, Grozav, Budescu, Deac, Keseru

TÜRKİYE: Harun, Ozan, Serdar, Çağlar, Atila, Okay, Selçuk, Yusuf, Oğuzhan, Hakan, Cenk

MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU

A Milli Futbol Takımı’nın 9 Kasım’da deplasmanda Romanya, 13 Kasım’da Antalya’da Arnavutluk ile oynayacağı özel maçların aday kadrosu belli oldu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu tarafından belirlenen kadroda şu isimler yer alıyor:

KALECİLER: Harun Tekin, Okan Kocuk, Volkan Babacan

DEFANS: Kaan Ayhan, Ozan Tufan, Çağlar Söyüncü, Erol Erdal Alkan, Ömer Toprak, Serdar Aziz, Uğur Demirok, Atila Turan, İsmail Köybaşı



ORTA SAHA: Cengiz Ünder, Deniz Türüç, Emre Mor, Oğuzhan Özyakup, Yusuf Yazıcı, Selçuk İnan, Okay Yokuşlu, Emre Akbaba, Yunus Mallı, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Karaman, Tolga Ciğerci

FORVET: Cenk Tosun, Enes Ünal

tv8-izle-turkiye-romanya-maci-canli-izle-yayin-milli-mac-tv8

MİLLİ TAKIMA EMRE MOR ŞOKU

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Romanya ve Arnavutluk’la oynayacağı hazırlık karşılaşmalarından önce Emre Mor’dan kötü haber geldi. TFF’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada genç futbolcunun sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarıldığı ifade edildi.

Emre Mor’un Celta Vigo antrenmanında sakatlandığı ifade edilirken açıklamada şu sözlere yer verildi:

“İspanya’nın Celta Vigo takımı ile yaptığı antrenman sırasında sağ ayak bileği bağlarında burkulmaya bağlı zedelenme oluşan Emre Mor, A Milli Takım’ın Romanya ve Arnavutluk ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosundan çıkarıldı.

Celta Vigo’dan gelen tıbbi raporu inceleyen A Milli Takım teknik heyeti, sağlık ekibi ile yaptığı görüşme sonrasında futbolcunun tedavisine kulübünde devam edilmesini uygun buldu.”

MİLLİLER ROMANYA MAÇINA HAZIR


Romanya ile hazırlık maçı yapacak olan A Milli Futbol Takımı, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılan ve ilk 15 dakikası basına açık olan antrenman Teknik Direktör Mircea Lucescu yönetiminde yapıldı.

romanya-turkiye-maci-izle-tv8-canli-mac-izle-milli

Rumen teknik adam antrenman öncesinde futbolcuları bir araya toplayarak kısa bir maç toplantısı yaptı. Sakatlığı bulunan Kaan Ayhan takımla antrenmanda yer almazken, bu futbolcunun maça yetişememesi ihtimaline karşın son dakikada Bursaspor’dan Barış Yardımcı kadroya dahil edildi. Yapılan çalışmayı Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst de takip etti. Antrenmana ısınma koşularıyla başlayan oyuncular, dar alandı minyatür kale maç yaptı. Mircea Lucescu, idmanın basına kapalı bölümünde Romanya maçının taktiği üzerinde durdu.