UEFA Süper Kupa heyecanı TRT 1 ekranlarından canlı izlenecek. Dünya futbolunun iki devi Real Madrid ile Manchester United'ın mücadelesini canlı yayın ile TRT 1'den izleyebileceksiniz. Maçın canlı izleme linki yazımızda. Futbolseverlerin heyecanla beklediği Real Madrid Manchester United maçı için geri sayım başladı. UEFA Süper Kupa maçı saat 21.45'te şifresiz olarak TRT 1'den canlı izlenebilecek. İşte dev mücadele hakkında detaylar...

UEFA SÜPER KUPA TRT 1 CANLI İZLE!

UEFA Süper Kupası'da İspanyol devi Real Madrid ile İngiliz devi Manchester United karşı karşıya geliyor. İtalyan hakem Gianluca Rocchi'nin yöneteceği Real Madrid Manchester United maçı TRT 1'den canlı ve şifresiz yayınlanacak.

UEFA SÜPER KUPA MAÇI ÜSKÜP'TE

Real Madrid ile Manchester United, Makedonya’nın Başkenti Üsküp’te Süper Kupa Finali için yarın karşı karşıya gelecek.

İki takım bugüne kadar Avrupa Kupaları’ndaki 11’inci randevuya çıkacak. İspanyol ekibi bugüne kadar 4 kez kupayı müzesine götürdü.

İngilizler ise bu kupayı 2 kez kazanmanın mutluluğunu yaşadı. Real Madrid ile Manchester United’ı karşı karşıya getirecek dev maç 33 bin 460 seyirci kapasiteli Filip Arena’da oynanacak. Real Madrid Manchester United maçı TRT 1 kanalından canlı izlenecek.

[old_news_related_template title="Muharrem İnce, TRT katkı payına yapılan zamma büyük tepki gösterdi" desc="Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Milletvekili Muharrem İnce, cep telefonlarından alınan TRT katkı payının yüzde 6'dan yüzde 10'a çıkarılmasına büyük tepki gösterdi. İnce, zamma öfkesini 'İktidarın borazanı TRT'ye daha fazla borazanlık ve yandaşlık yapması için para lazım' sözleriyle dile getirdi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/08/muharemm.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/muharrem-ince-trt-katki-payina-yapilan-zamma-buyuk-tepki-gosterdi-1965300/"]