Halk Tv'de ekranlara gelen ve izlenme rekorları kıran duayen gazeteci Uğur Dündar'ın yönettiği Halk Arenası programı dün akşam Balıkesir'in Erdek ilçesine konuk oldu. Binlerce vatandaşın da misafir olduğu programa CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve avukat Murat Ergün katıldı.

Çarpıcı konuların masaya yatırıldığı programa Dündar'ın tarihi çağrısı damga vurdu. Sözcü Avukatı Celal Ülgen'in Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Gökmen Ulu'yu ancak dün ziyaret edebildiğine dikkat çeken Dündar "Sadece bir avukat belirli saatlerde görüşelibiliyor" dedi ve Ulu'nun mektubunu okudu.

'TANIK YOK BELGE YOK'


Usta gazeteci Uğur Dündar "Zaten iki arkadaşımızın neden orada tutuklu bulunduklarına dair her hangi bir belge, tanık yok" diye konuştu. "Sözcü'ye yapılan bu ağır saldırının ve iftiranın tarihe kayıt olarak geçtiğini bir kez daha altını çizerek belirtiyorum" diyen Dündar "Sözcü, FETÖ tanımını ilk kez kullanan gazetedir. Sayfalarını sadece Atatürkçü yurtseverlere açmış bir gazetedir. Sözcü susarsa Türkiye susar. Ben bu tarihi hatadan dönülmesi gerektiğini bir kez daha dile getiriyorum" dedi ve Mediha Olgun ile Gökmen Ulu için özgürlük çağrısı yaptı.

[old_news_related_template title="İddianamemi yazın suçum ne öğreneyim" desc="CHP milletvekilleri, Silivri’de tutulan Gökmen Ulu’yu ziyaret etti. Gökmen, “Artık iddianamem yazılsın, niye tutuklu olduğumu ben de öğrenmek istiyorum” dedi..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/04gokmen.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/iddianamemi-yazin-sucum-ne-ogreneyim-2012712/"]