UEFA Avrupa Ligi play-off mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe, Makedon takımı Vardar ile karşılaşacak. Taraftarlar Vardar Fenerbahçe maçını canlı izleme yollarını araştırıyor. Maçı hangi uydu kanalları canlı yayınlayacak sorusu en çok merak edilenler arasında. Fenerbahçe takımı Vardar karşısına eksiklerle çıkacak. Vardar Fenerbahçe maçını nereden ve nasıl izlerim diye merak eden taraftarlar sorunuzun yanı tı haberimizde. İşte Vardar Fenerbahçe maçını canlı izleme yolu ve yayınlayacak kanallar listesi...

VARDAR FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDAN CANLI İZLENEBİLECEK?

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda  Sturm Graz'ı eleyen Fenerbahçe, Makedon ekibi Vardar ile play-off maçı yapacak. İtalyan hakem Luca Banti'nin yöneteceği maç saat 21.00'da canlı yayınlanmaya başlanacak. Vardar Fenerbahçe maçı beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadele Üsküp'teki II. Filip Arena'da oynanacak.

VARDAR FENERBAHÇE CANLI İZLE!

Deplasmanda oynacağı Vardar maçından iyi bir skor alıp dönmek isteyen Fenerbahçe'de eksikler bulunuyor. Kaleci Volkan Demirel'in bu akşamki maçta oynaması beklenmiyor.

Sarı-lacivertli ekip, Vardar karşısında iki futbolcusunu kullanamayacak. Sakatlıkları devam eden Mehmet Ekici ile Jose Fernandao, Makedonya deplasmanında forma giyemeyecek. Öte yandan, sarı-lacivertlilerin yeni transferlerinden Roberto Soldado’nun, maç kadrosunda yer alması bekleniyor.

VARDAR FENERBAHÇE MAÇINI CANLI YAYINLAYACAK KANALLAR

Süpe Ligi 3. suırada tamamlayan Fenerbahçe, Vardar'a konuk oluyor. Temsilcimiz ilk maçtan avantajlı skor ile dönüp UEFA Avrupa Ligi'ne kalmak içn ilk adımı atmak istiyor. Aşağıda verdiğimiz kanallar maçı canlı yayınlama ihtimali olan kanallardır. Yurtdışındaki vatandaşlarımız bu kanallardan Vardar Fenerbahçe maçını canlı izleyebilirler.

BT SPORT 2 HD, SKY SPORT 5, SPORTVCTV 3

FENERBAHÇE İlK KEZ MAKEDON TAKIMIYLA

Fenerbahçe tarihinde ilk kez bir Makedon takımıyla mücadele edecek. Daha önce 33 farklı ülkeden takımla oynayan Fenerbahçe, 43 yıllık Avrupa macerasında ilk kez bir Makedonya takımıyla karşı karşıya gelecek.

MUHTEMEL 11'LER

Vardar Skopje: Filip Gacevski, Boban Grncarov, Tigran Barseghyan, Evgen Novak, Stefan Spirovski, Nikola Gligorov, Hovhannes Hambardzumyan, Boban Nikolov, Besir Demiri, Juan Felipe Alves Ribeiro, Jonathan Balotelli

Fenerbahçe: Kameni, Mauricio Isla, Roman Neustadter, Martin Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Josef de Souza – Nabil Dirar, Alper Potuk, Mathieu Valbuena, Robin van Persie

fenerbahce_monaco

ALPER POTUK: "İYİ BİR SKOR ALMAK İSTİYORUZ"

Alper Potuk, karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ve yarın Aykut Kocaman'ın istediklerini yapmaya çalışacaklarını belirtti. Yetenekli oyuncu, "Yarınki maçta rövanş için avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz. Vardar ciddi bir ekip. Kendimize çok güveniyoruz. Rakibimize saygı duyuyoruz. Yarın elimizden geleni yapıp, iyi bir skor almak istiyoruz" şeklinde konuştu.

[old_news_related_template title="Fenerbahçe'nin yeni transferi Giuliano kimdir?" desc="Başkan Aziz Yıldırım'ın 'Bu hafta 2 oyuncu daha alacağız' sözlerinin ardından önce Roberto Soldado ile anlaşan ve transferde hareketlenen Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha Giuliano'yu da transfer etti. Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Zenit'te forma giyen sambacının Fenerbahçe'nin 2. büyük transferi oldu. Peki Giuliano kimdir kaç yaşında? İşte ayrıntılar..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/08/guiliano-880.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gunun-icinden/fenerbahceye-transfer-oldugu-iddia-edilen-giuliano-kimdir-1967136/"]