Beşiktaş Conrad oteldeki 1130 numaralı odada ünlü sunucu Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker'in cansız bendenlerinin yer aldığı görüntüleri yayınlayan internet sitelerine erişim engeli getirildi.

[old_news_related_template title="Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlandı" desc="Beşiktaş'taki bir otelde öldürülen sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz, sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/08/resimid_3872168.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/vatan-sasmaz-son-yolculuguna-ugurlandi/"]

ÜNLÜ SUNUCUNUN EŞİ MAHKEMEYE BAŞVURDU

Söz konusu görüntülerin yayınlandığı internet sitelerine erişimin engellemesini Şaşmaz'ın eşi Yasemin Şaşmaz talep etti. Şaşmaz, avukatları aracılığıyla dün İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurarak, eşinin kanlı görüntülerine yer verildiği ve bir takım doğruluğu kanıtlanmamış iddialara yer verildiği belirtilerek söz konusu sitelere erişimin engellenmesini talep etti.

[old_news_related_template title="'Aklımız hayalimiz almadı' Vatan Şaşmaz'ın cenazesinden dikkat çeken notlar" desc="Beşiktaş bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından sırtından vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlandı. Vatan Şaşmaz'ı son yolculuğunda ünlü isimler ve dostları yalnız bırakmadı. İşte Vatan Şaşmaz'ın cenazesinden dikkat çeken notlar ve acı fotoğraflar..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/08/vatan-sasmaz-son-filiz-aker-yasemin-adali.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gunun-icinden/aklimiz-hayalimiz-almadi-vatan-sasmazin-cenazesinden-dikkat-ceken-notlar-1994186/"]

MAHKEME KAMU YARARI GÖRMEDİ…

İstanbul 8. Sulh CezaHakimliği de, söz konusu yayın içeriğinin kamu yararı taşımadığını belirterek Yasemin Şaşmaz'ın talebini kabul etti. Hakimlik, internet sitelerindeki görüntülerin yayından çıkarılmasına ve içeriklere erişimin engellenmesine karar verdi.