Ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz'ın öldürülmesi ve eski manken Filiz Aker'in intiharı ile ilgili şimdiye kadar ortaya çıkan tüm gelişmeleri sizler için derledik. İşte Filiz Aker Vatan Şaşmaz'ı neden öldürdü, nasıl öldürdü, Filiz Aker intihar mı etti gibi tüm soruların cevaplarını sizler için derledik...

27 AĞUSTOS... VATAN ŞAŞMAZ ÖLDÜRÜLDÜ

8 Ocak 1974, İstanbul doğumlu olan Vatan Şaşmaz, 27 Ağustos Pazar günü İstanbul Beşiktaş’ta bulunan lüks bir otelde yanında bir kadınla ölü olarak bulundu. Sosyal medyada bir çok isim Vatan Şaşmaz’la ilgili paylaşımlarda bulundu…

Sosyal medyada İzzet Çapa, yaşanan olayla ilgili olarak ‘Kız arkadaşı Filiz Akel önce Vatan Şaşmaz’ı sırtından vurmuş, sonra da kendi kafasına sıkıp intihar etmiş.’ paylaşımında bulundu.



KATİL ZANLISI ESKİ MANKEN FİLİZ AKER ÇIKTI

İddiaya göre, yaklaşık 1 aydır otelde kalan Filiz Aker, saat 18.00 sıralarında 10’uncu kattaki odasına çıktı. Ailesiyle yemek programı olan Aker’in yakınları, eski mankene ulaşamayınca otel görevlilerine bilgi verildi. Odaya çıkan görevliler kapıyı çaldı ancak açan olmadı. Bunun üzerine bir süre sonra içeriye giren otel personeli kapıyı açtı.

İki kişiyi kanlar içerisinde giren çalışanlar, polise ve sağlık ekiplerini bilgi verdi. Sağlık ekipleri yerde yatan 43 yaşındaki Vatan Şaşmaz ve 54 yaşındaki Filiz Aker’in öldüğünü belirledi.

[old_news_related_template title="Vatan Şaşmaz kimdir? Vatan Şaşmaz öldürüldü mü? Vatan Şaşmaz'ın ölümüyle ilgili çarpıcı iddialar..." desc="Ünlü oyuncu, sunucu Vatan Şaşmaz, bugün Beşiktaş'ta bulunan otelde ölü olarak bulundu. Vatan Şaşmaz kimdir? İşte Vatan Şaşmaz'ın hayat hikayesi..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/08/img_0096.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gunun-icinden/vatan-sasmaz-kimdir-vatan-sasmaz-olduruldu-mu-vatan-sasmazin-olumuyle-ilgili-carpici-iddialar-1991409/"]

ŞAŞMAZ'IN EŞİ HABERİ BÖYLE ALDI

Ünlü sunucunun 2 yıl önce evlendiği Yasemin Adalı’nın 4 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Acı haberi ailesinin yanında Tarsus’ta tatildeyken öğrenen Yasemin Adalı, İstanbul’a gelmek için yola çıktı.

[old_news_related_template title="Furkan Kızılay 'Vatan Şaşmaz' üzerinden yapılan hakarete tepki gösterdi" desc="Çocuklar Duymasın adlı diziyle tanıdığımız Furkan Kızılay, Vatan Şaşmaz'ın ölümünü kendi adını kullanarak hakaret boyutuna taşıyan bir kullanıcıya şunları yazdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/08/furkan-kizilay-sli.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/furkan-kizilay-vatan-sasmaz-uzerinden-yapilan-hakarete-tepki-gosterdi/"]

NEDİM DELİBAŞ: 2015 ÖNCESİ GÖNÜL İLİŞKİLERİ VARDI

Vatan Şaşmaz cinayetinde iddialar ardı ardına gelmeye devam ediyor.

Vatan Şaşmaz'la birçok organizasyonda birlikte çalışan Nedim Delibaş, CNN Türk canlı yayınında önemli açıklamalara bulundu.

Delibaş “(Aker'le) 2015'ten önce gönül ilişkileri vardı. Evlendikten sonra rahatsız ediyordu. Korktuğumuz başımıza geldi. Şaşmaz, ‘Başımı belaya sokacak' dedi” diye konuştu.

[old_news_related_template title="Birol Güven'den Vatan Şaşmaz'ın doğacak çocuğuna mektup: 'Herkesin neşe kaynağıydı'" desc="Birol Güven, pazar gecesi Filiz Aker tarafından vurulan Vatan Şaşmaz'ın doğacak çocuğuna mektup yazdı. Birol Güven doğacak Şaşmaz bebeğe babası Vatan'ı anlattı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/08/vatan23.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/birol-guvenden-vatan-sasmazin-dogacak-cocuguna-mektup-herkesin-nese-kaynagiydi/"]

İŞTE POLİS RAPORU!

“Olay özeti: olay ile alakalı olarak yaptığımız çalışmalarda müntehir (Filiz Aker) ile maktul (Vatan Şaşmaz) 2009 yılında birliktelik yaşarlar aralarında anlaşmazlık çıkar ve ayrılırlar ancak müntehire şahıs, maktule (Vatan Şaşmaz) platonik aşk duyar bunu takıntı haline getirir müntehire sürekli tanık şahıs olan yeğenine maktulü çok sevdiğini kendisi ile evlenmek istediğini söyler. Saman zaman intihar etmek istediğini beyan eder. 2011 yılında ….. içerek intihar teşebbüsünde bulunur.

Müntehire, yaklaşık 1,5 aydır otelde kalmaktadır 27.08.2017 günü müntehire şahıs yeğeni olan Dora isimli şahsı eşi ile birlikte otele davet eder. Saat:12.30 sıraları tanık Dora ve eşi otele gelir müntehire şahısla birlikte otelde cafede otururlar bir süre sonra müntehire alkol alır saat:17.00 sıralarında misafirinin geleceğini onu karşılamaya gideceğini kendisini otelin cafesinde beklemelerini, yarım saate kadar geleceğini söyler ve yanlarından ayrılır.

Bir süre sonra müntehire şahıs geri gelmeyince merak ederler telefonunu ararlar ancak cevap alamazlar otel güvenliğinden yardım alarak kapıyı açtırırlar. Maktul şahsı kapı önünde yüzüstü yatar vaziyette müntehire şahsı yatak üzerinde kanlar içerisinde görürler cesetler üzerinde tarafımızca yaptığımız kontrolde müntehirenin sırt bölgesinden 4 adet giriş şeklinde yarasının olduğu maktulün sağ kulak üstü bitişik atış şeklinde yarasının olduğu tanınana bin müntehirin elinde olduğu görülmüş konuyla alakalı tahkikat büromuzda devam etmektedir.”