MHP'den ihraç edilen Sinan Oğan'ın 'Hayırlı Anadolu Yürüyüşü' programları kapsamında iki gün önce geldiği Yozgat'ta konuşma yapacağı salon önünde arbede çıktı. Konuşma öncesi burada toplanan MHP'li grupla, Sinan Oğan taraftarları arasında arbede yaşandı. Kavgayı ayırmak için araya giren polisler sopa ve yumruk darbelerine maruz kaldı. Yaralanan 2 polis hastanede tedavi edildi. Sinan Oğan bu olaydan sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla Yozgat Valiliği'ni gerekli güvenlik önlemlerini almamakla eleştirdi.

[old_news_related_template title="Sinan Oğan'ın Yozgat toplantısında arbede: 2 polis yaralı" desc="MHP'den ihraç edilen Sinan Oğan'ın 'Hayırlı Anadolu Yürüyüşü' programları kapsamında geldiği Yozgat'ta konuşma yapacağı salon önünde arbede çıktı. Konuşma öncesi burada toplanan MHP'li grupla, Sinan Oğan taraftarları, karşılıklı atılan sloganların ardından birbirine girdi. Kavgayı ayırmak için araya giren polisler sopa ve yumrduk darbelerine maruz kaldı. Yaralanan 2 polis hastaneye götürüldü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/03/basliksiz-1-356.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/sinan-oganin-yozgat-toplantisinda-arbede-2-polis-yarali-1757112/"]

Bunun üzerine Yozgat Valiliği'nden Sinan Oğan'ın sosyal medyadan yaptığı suçlamalar nedeniyle bugün yazılı açıklama yapıldı. Valilik açıklamasında Oğan'ın yaptığı suçlamaların asla gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, "Bu suçlamaları iftira olarak görüyor ve tamamıyla reddediyoruz'' denildi.  Toplantı öncesinde gerekli güvenlik önlemlerinin alındığı belirtilen Valilik açıklaması şöyle:

'İlimizde 26.03.2017 tarihinde 24. Dönem Milletvekili Sayın Sinan Oğan ve ekibince kapalı yer toplantısı düzenlenmiştir. Toplantı öncesinde salon tahsisi yapılmış ve gerekli güvenlik tedbirleri alınmıştır.

Toplantının yapılacağı yer çevresinde, karşı düşünceye sahip grup ile Sayın Oğan'ın ekibi arasında sözlü sataşmalar olmuştur. Güvenlik birimleri iki grubu ayırmak üzere tedbirlerini almıştır. Bu grupların güvenliğinin sağlanması esnasında ise 2 güvenlik görevlisi yaralanmıştır.
Olay esnasında ne resmi görevliler ne de gösteri yapanlarca asla silah kullanılmamıştır. Sayın Oğan'ın ekibinden de kimse fiziki bir zarar görmemiştir.

[old_news_related_template title="Sinan Oğan'ın aracına saldırı" desc="MHP'den dün ihraç edilen Sinan Oğan, Twitter'dan yaptığı paylaşımda aracının tekerlerine bıçaklı saldırı düzenlendiğini açıkladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/03/sinan-3.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/sinan-oganin-aracina-saldiri-1728170/"]

Sayın Oğan'ın sosyal medyadan yaptığı suçlamalar asla gerçeği yansıtmamaktadır. Bu suçlamaları iftira olarak görüyor ve tamamıyla reddediyoruz.' DHA