Yeni kabinede yer bulamayan eski Başbakan yardımcısı ve AKP Ankara Milletvekili Yıldırım Tuğrul Türkeş, yeniden Meclis’e döndü.

CNN Türk'ün haberine göre Türkeş, vekilliği düşürülen HDP eski Eş Genel Başkanı ve Van Milletvekili Figen Yüksekdağ’ın boşaltılan odasını kullanmaya başladı.

[old_news_related_template title="Tuğrul Türkeş koltuğuna 'tek cümle' ile veda etti" desc="Yeni açıklanan kabinede liste dışı kalan Başbakan Yardımcı Tuğrul Türkeş görevini Recep Akdağ'a devretti. Devir-teslim töreninde Akdağ'ın 'Bundan sonra da burada yapacağımız işler açısından da sizin desteğinizi talep ediyorum' sözlerine Türkeş sadece 'Elimizden ne gelirse' diye karşılık verdi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/07/turkes.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/son-dakika-tugrul-turkes-koltuguna-veda-etti-1939392/"]

Yüksekdağ’ın 21 Şubat’ta hakkındaki hapis cezasının onaylanmasından sonra milletvekilliğinin düşürülmüştü. Yüksekdağ'ın kullandığı Yeni Halkla İlişkiler Binası’ndaki 6013 nolu odası da aynı gün boşaltılmıştı.

[old_news_related_template title="Sosyal medya Tuğrul Türkeş'in MİT TIR'ları açıklamasını konuşuyor" desc="Dün CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'na 25 yıl hapis cezası verilen 'MİT TIR'ları' konusunda, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in MHP genel başkan yardımcılığı döneminde, 21 Kasım 2015 tarihinde CNN Türk'te katıldığı programdaki sözleri yeniden gündeme geldi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/06/tugrul-turkes-880.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/sosyal-medya-tugrul-turkesin-mit-tirlari-aciklamasini-konusuyor-1895254/"]

O tarihten bu yana boş olan oda, geçtiğimiz günlerde yeni sahibi tarafından kullanılmaya başlandı.