AÖF'de güz dönemimin sona ermesiyle birlikte bahar döneminin ilk sınavı da yaklaştı. AÖF bahar dönemi vize sınavları 29 - 30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Fakat sınava girecek olan öğrenciler bir an önce sınav yerlerinin açıklanmasını bekliyorlar.

SINAV YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Yüzbinlerce öğrenci "Sınav yerleri ne zaman açıklanacak?" sorusunu sormaya başlarken Anadolu Üniversitesinden henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Sınav yerleri genellikle sınav tarihinden bir hafta önce açıklanıyor.

AÖF sınav yerleri açıklanır açıklanmaz aşağıdaki linke tıklayınız.

AÖF SINAV YERLERİ

AÖF SINAVA GİRERKEN GEREKEN BELGELER


1-Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

2- Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.

Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.