Aşk-ı Roman dizisi yayından kaldırılacak mı sorusuna yanıt arayan izleyicilere cevap yapım şirketinden geldi.  Kaan ve Solmaz'ın aşklarının yanında, mahallenin geri kalan gençlerinin aşklarını da soluksuz izlediğimiz Aşk-ı Roman yayından kaldırılacak mı? Dizi bitiyor mu? İşte merak ettiğiniz herşey...

AŞK-I ROMAN DİZİSİ BİTİYOR MU?

Dizi yayınlandığı günden beri tutmaz dendi, reyting performansı ise beklenenden iyi geldi. Hafta içi her gün yayınlanan dizi, yayınlandığı günden beri reytingte ilk 10 sırada yer aldı. Dizinin oyuncularından Solmaz Çiros, “Evleneceksen Gel” programının gelin adaylarından olan ve yaptığı danslarla kendini tüm Türkiye’ye tanıtmıştı.

Yayından kaldıralacağına ilişkin dedikodular sürerken Aşk-ı Roman dizisinin yapım şirketi açıklama yaptı. Aşk-ı Roman devam edecek. İşte Global Medyadan yapılan açıklama:"Duyuru! Aşk-ı Roman'ın yayından kaldırılması hakkında çıkan maksatlı haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Dizimiz hafta içi her akşam olduğu gibi yarın da  izleyicisiyle buluşacaktır. Dizimiz hakkında çıkan bu yalan haberlerle ilgili hukuki süreç başlatılacaktır. Başladığımız ilk günden beri desteğini esirgemeyen izleyicilerimize sonsuz teşekkür ederiz"

[old_news_related_template title="Aşkı Roman dizisi oyuncuları kimdir? Aşkı Roman konusu ve oyuncu kadrosu!" desc="Aşkı Roman dizisi ekranlarla buluştu. İzleyiciler tutmaz denen Aşkı Roman dizisinin oyuncu kadrosunu ve konusunu merak ediyor. Her gün yayınlanan dizi reyting listelerine girmeyi başardı. Peki Aşkı Roman dizisi oyuncuları kimdir? Dizinin konusunu ve oyuncu kadrosunu haberimizden öğrenebilirsiniz. İşte Aşkı Roman hakkında tüm detaylar..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/08/aski-roman-oyunculari-kimdir-konusu-oyuncu-kadrosu.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/aski-roman-dizisi-konusu-ve-oyuncu-kadrosu-aski-roman-oyunculari-kimdir/"]
DİZİNİN KONUSU

Aşkın nelerin üstesinden gelebileceğine tanık olacağımız Aşk-ı Roman. Kaan ve Solmaz’ın sonsuz aşkının yanı sıra mahallenin geri kalan gençlerinin aşkını da izleyeceğiz. Cansel, Anıl, Gürkan ve Dilan’ın dostlukları da türlü sınavlardan geçecek aşk onları da vuracak. Duygusal olduğu kadar eğlenceli de bir mahalle burası. Ne aşkı eksik olacak ne de hüznü. Holdingin tek sahibi veliahdı Lider’in Solmaz’la tanışmasının ardından o zengin dünyayın mahalleye olan etkisine tanıklık edeceğiz. İşler oldukça değişecek fakat onların dünyasında hep aşk önde olacak.