11 yaşındaki yeğeni ile 4 Temmuz günü balığa çıkan Ben Meyers adlı 25 yaşındaki adam, Güney Karolina’daki Harwell Gölü'ne olta attı. Saatlerce balık tutamayan genç adamın yeğeninin oltasına fazlasıyla ağır bir şey takıldı, büyük bir balık tuttuklarını düşündüler fakat gördüklerine inanamadılar.

TAM 25 YIL SONRA

Fox Carolina’ya konuşan Ben Meyers “Oltayı çektiğinde bir çanta geldi. Ben de içimden ‘Sen balık değil hazine yakaladın’ dedim” diye konuştu. Ben çantanın içini açtığında 90’lı yıllara ait fotoğraflar buldu. Ayrıca son kullanma tarihi geçmiş kredi kartları, makyaj malzemeleri, tarak ve en önemlisi de bebek fotoğrafları çantanın içindeydi. Ben, fotoğraftaki çocuğu tanıyamadı. Kredi kartının üstünde ise April Bolt ismi vardı.

canta1

ÇOCUKLUK ARKADAŞI ÇIKTI

April meğerse Ben’in arkadaşıymış. 1992 yılının bir yaz gününde April eşiyle beraber kayığa binmiş. Bir süreliğine kenara gelip bir şeyler atıştırmışlar. Döndüklerinde ise kayıktaki çanta yokmuş. April, Fox Carolina’ya “Yıkıldım. Ağlıyordum. 15 aylık oğlumun bütün bebeklik fotoğrafları o çantanın içindeydi” dedi. April, “Gözlerime inanamadım. Ne diyeceğimi bilemedim. Bir daha çantama kavuşacağımı beklemiyordum” diyerek ne kadar sevinç içinde olduğu dile getirdi.

[old_news_related_template title="Doğum yaptıktan sonra gördüklerine inanamadı: 50 yıl sonra bir ilk!" desc="Birçok aile çocuklarının cinsiyetini öğreneceği günü büyük bir heyecanla bekler. Ancak Dara Crouch'un ailesinde bu durum biraz daha farklı, genç annenin doğum sonrasında yaşadığı büyük heyecanın sebebini öğrenince şaşıracaksınız..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/07/dogum-ani-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gunun-icinden/dogum-yaptiktan-sonra-gorduklerine-inanamadi-50-yil-sonra-bir-ilk-1927069/"]

[old_news_related_template title="İki yılda yaşadığı inanılmaz değişimle artık kimse onu tanıyamıyor!" desc="Obezite dünyanın en büyük sorunlarından biri olmaya devam ederken ABD'li kadının azmi sonrasında yaşadığı değişim büyük örnek oluyor. Genç kadın yoğun bir çabayla iki yılda tam 206 kilo verdi ve şimdi görenler gözlerine inanamıyor. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/05/nikki-kapak.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/iki-yilda-yasadigi-inanilmaz-degisimle-artik-kimse-onu-taniyamiyor/"]