Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda geçtiğimiz hafta küme düşmesi kesinleşen Gaziantepspor'a konuk olan Beşiktaş, rakibini 4-0 mağlup ederek 15. şampiyonluğunu ilan etti ve 3. yıldızı taktı. İşte Beşiktaş Gaziantepspor maç özeti önemli anları ve golleri.

15. KEZ ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ

Başakşehir'in Trabzonspor deplasmanındaki puan kaybı sonrası Gaziantep'te 15. şampiyonluğunu ilan etme şansı yakalayan Beşiktaş, bu fırsatı kaçırmadı ve 3. yıldızı taktı. Maça çok hızlı başlayan ve daha 6. dakikada devre arasında Deportivo'dan transfer edilen Babel'in muhteşem golüyle öne geçen siyah beyazlılar, Oğuzhan'ın devrenin sonuna doğru attığı golle rahatladı.

2. DEVRE TALISCA ŞOV!

Üst üste 2. şampiyonluğunu ilan eden ve 15. kez mutlu sona ulaşan Beşiktaş'ta, ikinci devre Talisca şov vardı. Bu sezon attığı goller ve yaptığı asistlerle siyah beyazlıları sırtlayan yıldız oyuncu, Gaziantepspor maçında da adeta resital sundu. Brezilyalı yıldız, biri frikikten, diğeri uzaktan attığı iki golle adeta parmak ısırttı. Yıldız oyuncunun golleriyle farkı 4'e çıkaran ve maçı da bu şekilde tamamlayan Beşiktaş, 15. şampiyonluğunu ilan etti ve 3. yıldızı takmayı başardı.

BEŞİKTAŞ GAZİANTEPSPOR MAÇ ÖZETİ