Süper Lig'de bitime 3 hafta kala heyecan dorukta. En yakın takipçisi Başakşehir'in önünde 2 puan farkla liderlik koltuğunda oturan lider Beşiktaş, bu akşam sahasında son haftaların flaş ekibi Kasımpaşa'yı ağırlıyor. Beşiktaş Kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

KARTAL'DA TEK HEDEF GALİBİYET

Başakşehir mağlubiyeti ve Fenerbahçe beraberliği ile zirve yarışında büyük yara alan Beşiktaş, geçtiğimiz hafta zorlu Bursaspor deplasmanında 3 puanla dönerek moral buldu. Kartal, bugün konuk edeceği Kasımpaşa maçına da mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak ve galibiyet halinde gözünü Trabzonspor - Başakşehir maçına çevirecek.

KASIMPAŞA ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Son iki haftada Galatasaray ve Çaykur Rizespor'u yenen ve bu iki karşılaşmada 7 gol atarak iyi bir çıkış yakalayan konuk Kasımpaşa ise, serisini 3 maça çıkarmak istiyor. Ligi olabildiğince üst sıralarda bitirmek isteyen Beyoğlu temsilcisi, son 3 haftaya girilerken 7. sırada yer alıyor.

BEŞİKTAŞ - KASIMPAŞA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Beşiktaş - Kasımpaşa maçı bu akşam saat 19.00'da Vodafone Arena'da oynanacak ve dev maç beIN Sports'tan naklen yayınlanacak.